• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Četiri karte za polufinale Kupa BiH

Revanš mečevi četvrtfinala najmasovnijeg bh. takmičenja Široki Brijeg - Mladost, Velež - Zrinjski i Olimpik - Zvijezda Gradačac igraju se od 15:30 časova, dok Borac dočekuje Sarajevo od 18:30.

 Četiri karte za polufinale Kupa BiH Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Večeras oko 21 čas biće poznato koje četiri ekipe su izborile plasman u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine, nakon što budu odigrani revanši četvrtfinala.

Najubjedljiviju prednost iz prvog susreta, koju bi rutinski trebalo da ovjeri u drugom meču, imaju fudbaleri Širokog Brijega. Tim s "Pecare" u prvom meču protiv Mladosti slavio je 3:1 u Velikoj Obarskoj, pa će u revanšu imati poprilično lak zadatak da tu prednost zadrži protiv "fenjeraša" Premijer lige BiH.

I banjalučki Borac na gostovanju je stigao do trijumfa, 2:1 protiv Sarajeva, ali ekipi Vinka Marinovića neće biti tako lako da eliminiše aktuelnog osvajača Kupa BiH.

Tim Mehe Kodre najavio je ofanzivnu igru na Gradskom stadionu, pa će gledaoci u Banjaluci sigurno moći da uživaju u pravom fudbalskom spektaklu.

Neizvjesna će biti i preostala dva duela. Zvijezda Gradačac i Olimpik remizirali su 1:1 u prvom susretu, dok su gradski rivali Zrinjski i Velež odigrali 2:2, pa u odlučujuće susrete ulaze sa podjednakim šansama.

Podsjetimo, trofej osvojen prošle godine brane fudbaleri Sarajeva, koji su u finalu ukupnim rezultatom 5:1 bili bolji od zeničkog Čelika (2:0, 3:1).

REVANŠ ČETVRTFINALA KUPA BIH:
Olimpik - Zvijezda Gradačac (15:30)
Velež - Zrinjski (15:30)
Široki Brijeg - Mladost (15:30)
Borac - Sarajevo (18:30)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC