• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Enrike: Pep je ostao veran sebi, a i mi smo...

Autor mondo.rs

Treneri, kao i uvek, vide mnogo toga što obično oko ne vidi.

Barselona – Bajern Minhen 3:0!

Strelac dva divna gola i asistent – Leo Mesi.

Ali... U moru komentara o tome da je Mesi potvrdio da se radi o nestvarnom fudbalskom talentu, koji može da reši svaku utakmicu, pa i kad cela ekipa stane, malo ko je ove večeri govorio i pisao o tome kako se dogodilo da fudbalska mašina kao Bajern stvori JEDNU šansu za gol za 90 i kusur minuta igre.

Da, nije bilo Arjena Robena, Franka Riberija i Davida Alabe, ali svi, pa i sam trener Barselone Luis Enrike, očekivali su od ekipe Pepa Gvardiole više. S pravom...

Taktički, Barsa je ubila rivala do nekog 60. ili 65. minuta, kada Katalonci nisu više imali snage za totalni presing, što je očigledno osetio Mesi, pa je u prostoru koji se stvorio kada je Bajern naivno krenuo napred, napravio pravi dar-mar. Međutim, ko je bio ključ do 77. minuta i prvog Mesijevog gola.



Ako pitate Enrikea – Serđo Buskets i ne samo Serđo Buskets, već svi vezisti koji su naterali Bavarce na jako mnogo grešaka u predaji.

"Iskreno, ne sećam se da je Bajern imao šansu, osim one jedne koju je Levandovski propustio u prvih 20 minuta. A, to nije samo zbog Busketsa. Ceo tim je igrao dobro. Generalno, veoma sam zadovoljan kako su se stvari odvijale i kako smo odigrali, znali smo tačno kako da igramo protiv rivala koji ima neverovatne mogućnosti. Pep je ostao lojalan svom stilu, njegovoj filosofiji, a mi smo se trudili da uradimo isto", rekao je Enrike.

"I, naravno, ne možemo a da ne pomenemo atmosferu na 'Kamp Nou'. Došao sam u Barselonu 1996. godine i navijači su me momentalno prihvatili kao svog, što se nije promenilo do danas".

O Mesiju...

"On nikada ne propusti priliku da me iznenadi, ali izgleda da neću biti u stanju da zapamtim sve njegove magične momente, nažalost", rekao je.

"Ovo je perfektan rezultat, koji nas približava korak bliže finalu. Ali, moramo da budemo oprezni u revanšu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC