• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Napolija: Jel trofej mora Špancima?

Predsjednik Napolija Aurelijo De Laurentis poslije remija sa Dnjeprom u polufinalu Lige Evrope iznerviran suđenjem opleo po predsjedniku UEFA, Mišelu Platiniju, a ovo takmičenje nazvao bezvrijednim.

Napoli je sinoć na svom terenu odigrao 1:1 protiv Dnjepra, u prvoj utakmici polufinala Lige Evropa. Domaći su poveli u 50. minutu golom Davida Lopeza, izjednačio je Evhen Seležnjov u 81. minutu, a televizijski snimak pokazao je da je bio u ofsajdu.

"Potpuno sam bijesan. Bio je ofsajd. Oni (UEFA) žele da daju važnost beznačajnom takmičenju. Učestvujemo u Ligi Evropa samo zbog prilike da se kvalifikujemo u Ligu šampiona sljedeće sezone", rekao je De Laurentis, prenijeli su italijanski mediji.

Pobjednik Lige Evrope sljedeće sezone izboriće plasman u Ligu šampiona.

"Za polufinalne utakmice ne možete izabrati šestoricu sudija koji nisu u stanju da vode utakmicu. Platini je ostavio katastrofalan utisak. Razmišljaće o tome u mraku svoje sobe u Nionu. Možda je on završio, možda bi bilo najbolje da ode. Neprihvatljivo je da neko organizuje takmičenje i da ne može da garantuje pristojno suđenje", rekao je De Laurentis.

"Ne mogu da kritikujem moje igrače, pošto su dali sve od sebe, ali ako Dnjepar bude imao sudiju na svojoj strani... To znači da Napoli nekoga nervira i da trofej Lige Evropa mora ponovo da ode u Španiju i Sevilju. Samo recite šta želite i mi ćemo se skloniti, ne volimo da nas neko iskorišćava. Ako Platini želi da vlada, dobrodošao je, ali to mora da radi mudrošću jednog kralja", dodao je De Laurentis.

U drugom polufinalu branilac titule Sevilja sinoć je na svom terenu pobijedila Fiorentinu sa 3:0. Revanš utakmice na programu su narednog četvrtka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC