• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kodro odbio Velež

Autor mondo.ba

Otpušteni trener Sarajeva Meho Kodro odbio je ponudu Veleža da postane novi šef struke "rođenih", potvrdio je direktor mostarskog kluba Sedin Tanović.

 Kodro odbio Velež Izvor: MONDO/Samir Cacan

Poslije ostavke Nedima Jusufbegovića, Velež nema prvog trenera već "rođene" vodi dvojac Avdo Kalajdžić i Damir Ćemalović potpomognut članom stručnog štaba mostarskog kluba Adnanom Dizdarevićem, koji će voditi ekipu protiv Željezničara u 26. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Prvi pik Uprave Mostaraca, ali i navijača "rođenih" bio je doskorašnji šef struke Sarajeva Meho Kodro, koji je i igračka legenda Veleža.

Međutim, sudeći prema izjavi direktora Veleža Sedina Tanovića za klupski sajt, nekadašnji napadač Barselone i selektor BiH odbacio je mogućnost da sjedne na klupu "rođenih".

"Razgovarano je sa velikim brojem kandidata koji su bili dio Veleža u prošlosti. Neki od njih nisu u prilici sada preuzeti Velež, neki čekaju transfer u inostranstvo. Razgovarano je i sa Mehom Kodrom koji je bio najveća želja svih ljudi u klubu od Uprave i prijatelja kluba do navijača, ali jednostavno on je toliko ispražnjen da u ovom trenutku nema snage raditi u domaćem fudbalu, iako su njemu i našim legendama u svakom trenutku otvorena vrata kluba", rekao je direktor Veleža.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC