• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dani Alveš – kako vetar duva...

Autor mondo.rs

Prošle sezone, kada Barsa nije osvojila ništa, Brazilac je odbio produžetak ugovora i tražio transfer. Sada? Drugačija priča...

Dani Alveš je jedan od najboljih desnih bekova sveta i to je tako skoro deset godina.

Ujedno i jedan od najekstravagantnije obučenih fudbalera na svetu, ali to nije tema ovog puta...

Ovaj sjajni fudbaler Barselone odlučio je, u finišu sezone u kojoj je moguće osvojiti Tripletu, da produži ugovor sa klubom na još dve godine, što znači da bi na "Kamp Nou" stadionu mogu da ostane do svoje 35. godine!

Ova vest ne bi bila zanimljiva, da pre samo godinu dana, nakon sezone u kojoj Barsa nije osvojila baš ništa, Alveš nije odbio da produži saradnju, već je tražio transfer, a navodno ga nije ostvario najviše zbog toga što je UEFA u međuvremenu kaznila Pari Sen Žermen zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja.

Alveš je tada, posle burnog leta i nekoliko sastanaka sa čelnicima Barselone, odlučio da ostane još godinu dana u Kataloniji i odradi poslednju sezonu ugovora, da bi u junu 2015. postao slobodan igrač. Ali...

Stvari su se u međuvremenu promenile i Barsa je za manje od godinu dana od ekipe koja ne može da osvoji ništa postala mašina koja može da osvoji sve, pa je tako i Alveš prestao da oseća zasićenje, o kojem je stidljivo pričao leta 2014. godine.

Alveš je došao u Barsu 2008. godine iz Sevilje, kao uveliko jedan od najboljih bekova na planeti, a u Barseloni je samo postao još bolji i opasniji igrač.

Brazilac je prethodno odbio ponudu kluba da potpiše jednogodišnji ugovor, uz opciju produženja na još dve godine, ali da u svakoj sezoni odigra najmanje 60 odsto utakmica. Alvešov agent i bivša supruga Dinora Santa Ana rekla je početkom prošlog meseca da neće više pregovarati sa Barselonom i da je jedan klub ponudio 32-godišnjem brazilskom fudbaleru trogodišnji ugovor i veću platu.

Alveš, navodno, sada želi da ostane u Barseloni pošto mu tu živi porodica, ali i jer želi da otvori brazilski restoran u tom gradu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC