• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Bus ostavio traga

Autor mondo.ba

Trener Borca Vlado Jagodić poslije poraza od Slobode 2:0 rekao da se pribojavao upravo starta meča u kojem je njegova ekipa primila dva gola. Musemić: Kontrolisali smo igru

Fudbaleri Borca poraženi su u Tuzli od Slobode rezultatom 2:0 u utakmici 27. kola Premijer lige BiH.

Na ovo gostovanje crveno-plavi su zbog loše finansijske situacije otputovali autobusom na dan utakmice, a to ih je prema mišljenju trenera Vlade Jagodića koštalo dva brza primljena pogotka i na kraju poraza.

"Čestitam Slobodi i kolegi Musemiću na zasluženoj pobjedi. Ja sam se iskreno plašio otvaranja utakmice, tih prvih 15 minuta, jer zbog opštepoznate situacije, mi smo doputovali iz autobusa pred samu utakmicu i onda to ostavi traga. Mada ja sam upozoravao igrače šta se može desiti, ali Sloboda je uspjela da u trećoj i devetoj minuti završi posao. Teško nam se vratiti poslije 0:2 za deset minuta. Nismo ni navikli tako brzo da primamo golove i onda sigurno da je ono šansi što smo imali u drugom poluvremenu plod malo povučenije igre Slobode, ali nismo uspjeli ni smanjiti", rekao je Jagodić za Arenasport odmah po završetku utakmice.

Njegova ekipa u narednom kolu igraće protiv Zvijezde Graqdačac.

"Okrećemo se narednoj utakmici, a već sam rekao, imamo dosta problema i dobro je da smo i došli odigrati utakmicu. Mi moramo zbog naših navijača, grada, kluba,a teške situacije ići na pobjedu u svakoj utakmici na našem terenu, ne želimo da se blo kakav crv sumnje uvlači u bilo šta, mada ima ljudi koji to pokušavaju stalnom negativnom pričom, ali mi ćemo sve učiniti da pobijedimo i Zvijezdu i Drinu, a u zadnjem kolu protiv Veleža šta nam Bog da", rekao je Jagodić.

Trener pobjedničke ekipe, Husfref Musemić, čestitao je svojim igračim na pobjedi u utakmici koju je ocijenio vrlo dobrom.

"Utakmica je bila dosta dobra, dva gola, dosta šansi s jedne i s druge strane, tako je kada igraju dvije ekipe koje nisu opterećene rezultatom. Mislim da su oni koji su bili na stadionu i oni koji su gledali preko TV-a utakmicu imali šta da vide. Mi smo drugo poluvrijeme željeli da sačuvamo rezultat i kontrolišemo igru i u tome smo uspjeli. Čestitam svojim igračima", rekao je Musemić.

Sloboda će za vikend igrati protiv Veleža u još jednoj rezultatski nevažnoj utakmici.

"Ni u toj utakmici nećemo biti opterećeni rezultatom, ni mi ni Velež, ali u svakom slučaju pokušaćemo odigrati što bolje i napraviti povoljan rezultat", dodao je Musemić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC