• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radović: Kakvi su uslovi u Slaviji, rezultat je OK

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Dragan Radović od četvrtka više nije trener Slavije, odlučilo je rukovodstvo kluba iz Istočnog Sarajeva. Dosadašnji strateg "sokolova" za MONDO kaže da rezultati uopšte nisu tako loši kakvi su uslovi za rad.

 Radović: Kakvi su uslovi u Slaviji, rezultat je OK Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Rukovodstvo Slavije je odlučilo da zbog serije loših rezultata otpusti šefa struke Dragana Radovića godinu dana prije isteka važećeg ugovora.

"Sokolovi" su poraženi na posljednje četiri utakmice i nalaze se na 11. mjestu na prvenstvenoj tabeli, pa su u dobroj mjeri kompromitovali opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Kap koja je prelila čašu strpljenja Upravi Slavije bio je domaći neuspjeh protiv zeničkog Čelika (0:1), pa je odlučeno da se zahvale Radoviću.

"Iako sam imao još godinu dana ugovora sa Slavijom, od danas više nisam trener. Kao razlog mog otkaza navedena je serija loših rezultata", rekao je Radović u izjavi za naš portal.

Prema njegovim riječima, kakve uslove za rad je imao u Istočnom Sarajevu ove sezone, rezultati Slavije su još i dobri.

"Nismo imali uslove ni za trening, nemamo uslove za adekvatan oporavak igrača, tu su i neredovne plate i veoma loša finansijska situacija u klubu. Kad to sve pogledam na taj način, onda rezultati uopšte nisu tako loši", dodao je sad već bivši šef struke Slavije, koji je prije dvije godine preuzeo ekipu.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Ipak, ono što ga možda najviše boli je činjenica da će Slaviji za opstanak u elitnom društvu najvjerovatnije trebati još samo jedan remi iz preostalih utakmica sa Olimpikom, Širokim Brijegom i zvorničkom Drinom.

"Za opstanak nam po mojoj procjeni treba još jedan bod da bi osigurali nastup i sljedeće sezone. Ako bude tako, onda je cilj Slavije ispunjen", naglasio je Radović.

U karijeri je osim Slavije vodio Sutjesku iz Foče, bijeljinski Radnik, Romaniju Pale, Drinu iz Višegrada i prijedorski Rudar.

Slaviju će do kraja sezone voditi dosadašnji trener kadeta Milan Gutović zajedno sa stručnim štabom u kojem će raditi Dragan Škrba, Goran Simić, Nenad Maslovarić i Dragan Bjelica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC