• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kostić: Poželio sam se utakmica u dresu Borca

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Poslije tri utakmice suspenzije zbog crvenog kartona u Širokom Brijegu, defanzivac banjalučkog Borca Ivan Kostić u subotu će biti na raspolaganju treneru "Velikana iz Platonove" Vladi Jagodiću.

 Kostić: Poželio sam se utakmica u dresu Borca Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Jedan od stubova odbrane Banjalučana ove sezone isključen je na "Pecari" nakon posljednjeg sudijskog zvižduka revanša polufinala Kupa Bosne i Hercegovine gdje je domaćin zaustavio crveno-plave na putu do finala pogocima Vagnera Laga.

Zbog suspenzije od tri utakmice neigranja propustio je derbi sa Željezničarom na "Grbavici" (1:0), domaći susret sa Vitezom (2:1) i posljednje gostovanje na tuzlanskom "Tušnju" i poraz od Slobode (2:0).

"Poželio sam se igranja utakmica, nadam se da će mi šef (Vlado Jagodić, trener Borca) pružiti priliku već u subotu protiv Zvijezde iz Gradačca. Očekujem pobjedu na toj utakmici, a Borac će na svim susretima do kraja sezone ići na trijumf kako bi sakupio što više bodova i popravio utisak zbog dva posljednja gostujuća poraza", rekao je rođeni Nišlija, koji je pored crveno-plavog dresa u karijeri nosio i dresove sa grbom Radničkog, Rada, Napretka, Mladosti, Doline…

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević Sa klubom sa Gradskog stadiona ima važeći ugovor do juna 2015. godine i otkrio je našem portalu da su u toku pregovori o produžetku saradnje.

"Razgovarao sam sa rukovodstvom kluba, zasad nema ništa konrektno i ne mogu da kažem da li ću ostati ili otići. Volio bih da postignemo dogovor i ostanem u Borcu, ali ako ne, onda ću morati da potražim novu sredinu".

Najvatrenije pristalice "Lešinari" su došli na ideju da prijateljskom utakmicom sa novosadskom Vojvodinom 25. maja pomognu klubu, koji je u velikim finansijskim teškoćama.

"Biće to pravi fudbalski spektakl, nadam se da će stadion biti pun i da ćemo na kraju utakmice slaviti pobjedu", naglasio je Kostić, koji je ove sezone odigrao 20 utakmica za Borac i postigao jedan gol.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC