• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo za Džeku nudi 10 miliona funti?

Autor mondo.ba

Engleski Mirror objavio je informaciju da trener Čelsija Žoze Murinjo planira da "dijamant" bude zamjena za Didijea Drogbu, kojem uskoro ističe ugovor.

Novi šampion Engleske Čelsi već je krenuo sa planovima za narednu sezonu, a prvi pik Žoze Murinja trebalo bi da bude napadač Mančester sitija i reprezentacije BiH Edin Džeko, piše engleski Mirror.

S obzirom da iskusnom, 37-godišnjem Didijeu Drogbi ugovor ističe za nekoliko mjeseci, menadžer "plavaca" vidi Džeku kao idealnu zamjenu za napadača iz Obale Slonovače.

Iako je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa "građanima", Džeko je nezadovoljan svojim statusom, jer rijetko dobija priliku da igra, pa je sve izvjesnije da će napustiti Etihad.

Navodno je Murinjo za reprezentativca BiH ponudio 10 miliona funti, ali pitanje je koliko siti želi da pojača rivala u borbi za titulu u Engleskoj.

Džeko je ove sezone postigao samo šest golova, a priliku u napadu ispred njega mnogo više dobijaju skupo plaćeni Vilfred Boni i Serhio Aguero.

"Dijamant" je u januaru 2011. godine prešao iz Volfsburga u Mančester siti za 27 miliona funti, a do sada je za tim Manuela Pelegrinija postigao 50 pogodaka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC