• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Borac igra protiv Dinama iz Moskve!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Fudbaleri banjalučkog Borca dogovorili su zasad dvije pripremne utakmice i to protiv renomiranih protivnika - Triglava iz Kranja i moskovskog Dinama!

 Borac dogovorio pripremne utakmice sa Dinamom iz Moskve i Triglavom Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučki klub započeo je prvi dio priprema u Drvaru i zasad sve protiče bez ikakvih problema.
Trener Banjalučana Vlado Jagodić u izjavi za MONDO je naglasio da će petodnevne pripreme biti prilika za sve mlade igrače da se dokažu.

"Tek smo počeli s radom, ali moram da naglasim da sam zadovoljan načinom na koji momci ispunjavaju zadate obaveze. Napravili smo plan i program daljeg rada, nema nikakvih problema, smještaj je odličan, kao i prijem kod domaćina, jedino teren nije baš previše adekvatan pa ćemo odigrati samo jednu međusobnu test utakmicu u ponedjeljak (17 h) nakon koje ću donijeti odluku o putnicima u Sloveniju na drugi dio priprema", rekao je šef stručnog štaba Borca.

Prema njegovim riječima, u "Deželi", tačnije Pohorju, dosad su dogovorena dva prijateljska susreta.

"Prvi meč igraćemo 4. jula protiv slovenačkog prvoligaša Triglava iz Kranja, a četiri dana kasnije i protiv moskovskog Dinama. Planirana su još dva susreta, 11. i 14. jula, ali smo u fazi pregovora pa ne mogu da otkrijem njihova imena".

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac je u novu sezonu krenuo s podmlađenim sastavom, a na banjalučki Gradski stadion stigla su i trojica novajlija Slobodan Lalić, Siniša Saničanin i Stojko Kikić, koji su se po tvrdnjama Jagodića, odlično uklopili u ekipu crveno-plavih.

"Iako su mladi, sva trojica su 'provjereni' igrači. Moram napomenuti da sam Saničanina zvao na okupljanja dok sam bio selektor mlade reprezentacije BiH, Kikić je jako potentan mladi vezista, a iskustvo u posljednjoj liniji će nam donijeti Slobodan Lalić, jer je bio mladi reprezentativac Srbije i igrač Čukaričkog. Naravno, očekujem i od ostalih da iskoriste šansu i da napravimo jednu solidnu ekipu".

U njoj bi se što se tiče Borca našlo mjesto za Miroslava Stevanovića, kojeg je kontantirao Jagodić s željom da se vrati u tabor "Velikana iz Gospodske".

"Stevanović je odličan igrač i valjao bi svakom klubu pa tako i nama. Njemu je cilj inostrani transfer, ali mi je jasno rekao da ako to ne uspije onda ćemo ponovo sarađivati. Kontakti postoje, sad nam preostaje da čekamo", zaključio je Jagodić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC