• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fenerbahče ima jednu želju – Milivojevića

Autor mondo.rs

Kjer, De Souza, Nani, Van Persi i srpski reprezentativac. Ali, Olimpijakos ponavlja: Ne i ne.

 Luka Milivojević: Fenerbahče zove Olimpijakos ne da Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Portugalac Viktor Pareira, od trenutka kada je napustio Olimpijakos i preuzeo Fenerbahče, ima jednu veliku želju.

Od svih fudbalera koje je vodio prošle sezone u Pireju, u novom klubu želi jednog – Luku Milivojevića, reprezentativca Srbije i bivšeg igrača Crvene zvezde i Rada.

Ali, prema pisanju grčkih medija, Olimpijakos je danas odbio i drugu, pojačanu ponudu koja je za Milivojevića stigla iz Istanbula. O ciframa se i dalje ne govori, ali je jasno da će šampion Grčke teško pristati da proda fudbalera kojeg je otkupio pre 33 dana, 4. juna ove godine.

Twitter Embed Code



Do tada, Milivojević je u Olimpijakosu igrao kao pozajmljeni igrač iz Anderlehta, a na kraju sezone, koju je Kragujevčanin odigrao perfektno u crveno-belom dresu, Grci su uspeli da ga zadrže u svojim redovima uplatom od 2,3 miliona evra na račun belgijskog kluba.

Milivojević je tada potpisao četvorogodišnji ugovor sa Olimpijakosom, a mesec dana kasnije susreo se sa novim izazovom. Ukoliko bi, hipotetički, Fener nastavio da ga "juri", nije nemoguće da bi u razmaku od nekoliko nedelja postao i član trećeg kluba iz treće države.

Inače, Pareirin Fener veoma ambiziozno priprema se za narednu sezonu u kojoj će kroz kvalifikacije pokušati da se vrati u Ligu šampiona. Klub je nedavno predstavio Luisa Nanija, kojeg je doveo iz Mančester junajteda, a u toku su pregovori sa istim klubom oko još zvučnijeg pojačanja, Robina van Persija!

Pre toga, žuto-plavi, koji su u finišu izuzetno kontroverznog prvenstva Turske ostali bez titule koja je završila u vitrinama najvećeg rivala Galatasaraja, angažovali su Simona Kjera i Žozefa De Souzu, a oslobodili budžet rastankom sa veteranima Dirkom Kajtom, Emreom Belezogluom i Pjerom Vebom.

Od stranaca, na azijskoj strani Istanbula tu su još Musa Sov, Simon Holmen, Dijego, Miroslav Štoh, Raul Meirelješ, Bruno Alveš, Mihal Kadlec, Emanuel Emenike, Fabijano, Abdulaje Ba, Fernandao i naš Miloš Krasić, koji dugo već ne trenira sa prvim timom.

Milivojević (24) je u sezoni 2013/14, posle transfera iz Crvene zvezde u Anderleht vrednog tri miliona evra, bio standardan u prvom delu sezone, ali je otprilike oko Nove godine pao u drugi plan i gotovo da nije igrao celog proleća, računajući i početak sezone 2014/15. Tada ga je Olimpijakos, praktično poslednjeg dana prelaznog roka, 31. avgusta 2014, uzeo na jednogodišnju pozajmicu i, ispostaviće se, vratio ga potpuno u život – 36 utakmica i osam golova za Milivojevića u svim takmičenjima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC