• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić u Voždovcu

Autor mondo.ba

Nekadašnji kapiten banjalučkog Borca Vladan Grujić karijeru će nastaviti u redovima beogradskog Voždovca.

 Vladan Grujić potpisuje za Voždovac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Grujić, kojem je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Borcem, prošao je ljekarske preglede u Beogradu i sa srpskim superligašem će potpisati ugovor na godinu dana, prenosi borac-sport.com.


“Dogovorili smo saradnju na godinu dana, a s obzirom da će mi Voždovac sigurno biti posljednji klub u profesionalnoj karijeri, dogovoreno je da mogu njihov dres da nosim i jednu polusezonu ako odlučim da ranije ‘okačim kopačke o klin’. Želio sam da se to desi u Borcu, da u crveno-plavom dresu odigram još jednu sezonu, ali s obzirom na sve okolnosti, to nije bilo izvodljivo”, rekao je Grujić u izjavi za portal borac-sport.com.

Grujić je fudbalsku karijeru započeo u klubu iz Platonove ulice, čiji dres je nosio od 1998. do 2001. godine i u tom periodu na 45 utakmica postigao 23 gola. Uslijedio je tada prelazak u redove Obilića, pa Crvene zvezde u kojoj se kratko zadržao, da bi se u sezoni 2003-04 ponovo vratio u Borac i Banjaluku.

Nastupao je potom za Keln, Alaniju, Liteks, Sarajevo, Mos, Laktaše, AEP Patras i Aris Limasol, da bi se februaru 2013. godine ponovo obukao crveno-plavi dres i sa Borcem u prvoj polusezoni po povratku izborio izlazak na evropsku scenu, ali zbog nedobijanja evro-licence od strane FS BiH šampion BiH iz 2011. godine nije zaigrao u Evropi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC