• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treći Srbin u Čelsiju!

Nemanja Matić i Branislav Ivanović imaće kome da objasne šta je Čelsi i šta je potrebno da bi se uspelo kod Žozea Murinja.

Nije lako uspeti u Čelsiju, naročito kada vas dovedu sa 18 godina.

To najbolje zna Nemanja Matić, koji je takođe kao klinac stigao na "Stamford bridž", tavorio, bio prodat i kasnije otkupljen nazad za pet puta veću sumu.

Utoliko, Danilu Pantiću će biti lakše, jer će imati kome da se obrati za savet – kapitenu naše reprezentacije Branislavu Ivanoviću i jednom od najdominatnijih vezista Evrope, Matiću.

Čelsi je danas na svom zvaničnom portalu objavio da je potpisao ugovor sa nesuđenom zvezdom Partizana – mladim Pantićem, koji je sačekao šest meseci u "vakuumu" da mu istekne ugovor sa crno-belima, kako bi u London stigao kao slobodan igrač.

Pantić već sada zna da će naredne sezone igrati za holandski Vitese, dugogodišnju Čelsijevu filijalu, iz koje su talentovani igrači išli i nazad na "Stamford bridž", ali i dalje u svet, ukoliko bi u Londonu procenili da igrač u međuvremenu nije dovoljno napredovao.

Izvor: MN PRESS



Ni u Arnemu Pantić neće biti usamljen, tamo je od ranije Uroš Đurđević, a koju reč na srpskom moći će da razmeni i sa bivšim napadačem Crvene zvezde Abiolom Daudom.

"Veoma sam srećan što sam potpisao za Čelsi, šampione Engleske, i nadam se da ću pokazati svoju vrednost u Viteseu naredne sezone. Počastvovan sam da su oba kluba pokazala poverenje u mene", rekao je Pantić za sajt Čelsija.

Šire gledano od Vitesea, holandska liga mesto je koje je lansiralo u orbitu veliki broj naših igrača, pa ukoliko se bude pokazao u toj sredini, Pantić će verovatno ostvariti svoje dečačke snove i zaigrati za neki od najvećih evropskih klubova, sve da to na kraju i ne bude Čelsi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC