• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Optimizam u FSS: Nikad bolji žreb

Autor mondo.rs

"Od vremena Jugoslavije nismo dobiili povoljnije vesti sa žreba", jedna je od poruka iz Pazove.


Vels, Austrija, SRBIJA, Republika Irska, Moldavija i Gruzija. Plasman će obezbediti prvoplasirani tim, a osam od devet drugoplasiranih igraće u baražu.

Odlična grupa, smatraju u svim zemljama. Prethodna loša iskustva pozivaju nas na oprez i pamet na svim poljima - na terenu i van njega.

Savo Milošević, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije zadužen za A i mladu reprezentaciju, konstatovao je očigledno - da je sve u našim rukama.

"Nemamo pravo danas da se smatramo favoritom, bez obzira protiv koga igramo, niti smemo sebi da dozvolimo da potcenimo bilo koga. Mogli smo, svakako, da prođemo i nepovoljnije na žrebu, ali sada je sve na nama. Imamo obavezu da pravim igrama izborimo takmičarski cilj".

Radovan Ćurčić, selektor A reprezentacije očekuje ravnopravnu borbu sa svima.

"Izbegli smo situaciju da u grupi imamo neku od selekcija iz kruga apsolutnih favorita. Grupa D je izjednačena grupa koja nam daje za pravo da verujemo da možemo da ispunimo očekivanja. Protivnici su takvi da možemo ravnopravno da se takmičimo i ispunimo želju svih da se plasiramo na šampionat sveta".

Nebojša Ivković, generalni sekretar FSS, sa osmehom je pratio prenos žreba iz Sankt Peterburga.

"Dugo sam u Savezu, čini mi se da nikad nismo imali povoljniji žreb. Od vremena Jugoslavije, preko zajednice Srbije i Crne Gore, zaključno sa Srbijom, nismo dobili pozitivnije vesti sa nekog izvlačenja grupa. Međutim, to je samo pozitivna vest o imenima protivnika u kvalifikacijama. Biće nam potreban napredak u sportskom i organizacionom smislu da bismo ostvarili cilj", rekao je on.

U Pazovi znaju šta im je činiti.

"Da budemo jači u samoj reprezentaciji, ali i oko nje. Da se stvori pobednički mentalitet od prvog meča i u timu i na tribinama. Jer, igrački kvalitet imali smo uvek. Nažalost, nedostajalo nam je u poslednjim kvalifikacionim ciklusima malo bolje atmosfere oko reprezentacije da bi uspešno završili kvalifikacije i našli se u završnicama velikih takmičenja".

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

M.VESELINOVIC

VRLO IZJEDNACENA GRUPA!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC