• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Asmir Begović: Moj posao je da branim

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Nakon lošeg starta i samo jednog osvojenog boda iz dvije utakmice, Čelsi čeka naporan nastavak prvenstva koji počinje utakmicom protiv Vest Bromvič Albiona.

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović bio je najbolji igrač Čelsija u utakmici protiv Mančester sitija i pored tri primljena gola.

Begović je dan poslije utakmice za zvaničnu internet stranicu "plavaca" iz Londona rekao kako su "odbrane dio njegovog posla".

"Dio mog posla su takve odbrane i da pomognem timu kada je potrebno. Poslije poraza je teško i to ne znači mnogo. Moramo se dići i popraviti svoje nastupe i rezultate", rekao je Begović.

On je kazao kako su u Mančester stigli kako bi pobijedili ili osvojili barem bod. Domaćini su se željeli dokazati i od starta su krenuli agresivno.

"Nismo im odgovorili u prvom, ali jesmo u drugom poluvremenu kada smo imali šanse i kontrolu utakmice. Ako ne postignete gol teško je i oni su nas dokrajčili drugim golom", rekao je Begović.

Nakon lošeg starta i samo jednog osvojenog boda iz dvije utakmice, Chelsea čeka naporan nastavak prvenstva koji počinje utakmicom protiv Vest Bromvič Alviona (VBA).

"Moramo zaboraviti ovaj start, popraviti se na terenu i okrenuti se VBA", rekao je bh. reprezentativac i dodao da je prvenstvo u ranoj fazi i da ima vremena da nadoknade bodove, ali da moraju ostvariti dobre rezultate u nekoliko narednih utakmica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC