• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pa, kako 0:0?!

Autor mondo.rs

Prečke, stative, poništen gol, spektakularne odbrane... Vredelo je pogledati derbi Arsenal - Liverpul.

Ekipa Liverpula i treći put ove sezone je sačuvala svoju mrežu u mečevima Premijer lige, dok je Arsenalu to uspelo prvi put.

Prosto neverovatno, kada se imaju u vidu sve prilike, počev od prečke Kutinja u 3. minutu, do šuta Okslejd-Čemberlena i parade Simona Minjolea u 94, ali Arsenal i Liverpul u ponedeljak su na stadionu Emirejts odigrali nerešeno - 0:0!

Mančester siti je sam na vrhu tabele sa maksimalnih devet bodova i gol-razlikom 8:0.

Sa po sedam bodova ga prate Lester, Mančester junajted i Liverpul (gol-razlika "đavola" i "redsa" je po 2:0), dok su "tobdžije" sa četiri boda na devetoj poziciji. Iza Noriča, ali zato ispred Čelsija.

Arsenal je sve vreme imao loptu u nogama (66:34 odsto na kraju), a bolje šanse samo u drugom poluvremenu. U prvih 45 minuta se Petr Čeh sa nekoliko sjajnih odbrana iskupio za kikseve protiv Vest Hema u prvom kolu, mada se mora istaći da je imao i dosta sreće.

Kutinjo je osim pomenute prečke, pogodio stativu u 45. minutu, pošto se Čeh ispružio i zakačio loptu vrhovima prstiju. Pre toga je nekadašnji golman Čelsija "skinuo" i neobjašnjivo loš šut Kristijana Bentekea sa samo pet metara.



Tim Arsena Vengera trebalo je da povede u 8. minutu. Aron Remzi prihvatio je pas Santija Kazorle, iskosa sa leve strane ušao u kazneni prostor i pogodio mrežu, ali je linijski sudija podigao zastavicu. Odlučivali su centimetri, čini se da je sudija pogrešio...

Okvir gola u redovima Arsenala je pogodio Aleksis Sančez, iz neposredne blizine u 60. minutu, dok je Olivije Žiru 10 minuta kasnije u padu odlično zahvatio loptu na petercu - uprkos povlačenju sa leđa od strane Dejana Lovrena - ali se Minjole bacio u stranu kao mačka i sprečio pogodak...

Na kraju, od 34 šuta ka golu, od toga 13 u okvir, nijedan nije završio na pravom mestu. Ali, gledaocima nijednog trenutka nije bilo dosadno. Ima i takvih utakmica!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC