• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božovićev apel svim akterima derbija

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde priželjkuje fer i korektno ponašanje svih kolega i navijača u 149. "večitom derbiju". Ne želi da komentariše izjave iz Partizana.

 Božovićev apel svim akterima derbija Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Uobičajena tenzija pred "večiti derbi" sprkog fudbala nije izostala za predstojeći 149. prvenstveni duel Crvene zvezde i Partizana (subota, 18 časova na stadionu Rajko Mitić).

Počelo je "prozivkom" trenera crno-belih Zorana Milinkovića da Zvezdini protivnici često ostaju sa igračem manje na terenu. Usledio je zatim odgovor odlazećeg generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića, na koji se nadovezao njegov kolega po funkciji iz Humske, Miloš Vazura.

Van tih priča želeo je da ostane Miodrag Božović.

"Ne bih dolivao ulje na vatru. Oni su rekli to što su rekli. Svi mogu da nađu greške sudija i razloge za nezadovoljstvo... Ja se nadam da će u subotu sve biti sportski i fer i da će sudija imati sreću da ne napravi ljudsku grešku", poručio je Zvezdin trener na konferenciji za medije uoči derbija.

Božović je uputio i apel svim akterima predstojeće utakmice.

"Vidim da je veliko interesovanje, nadam se da će sve da protekne u fer i korektnom ponašanju. Nema razloga da se ova utakmica pretvara u nekakve skandale ili bilo šta slično. Pozivam sve učesnike sutrašnjeg derbija da svojim ponašanjem pokažemo da je ova utakmica veliki praznik srpskog fudbala".

***Ne zaboravite da 149. "večiti derbi" možete gledati i posredstvom Telekomovog sajta Kliksport, kao i na TV Arena Sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC