• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal promašivao i pobedio, Siti u 90. minutu!

Autor mondo.rs

Arsenal pobedio Stouk 2:0, a mogli su da postignu bar pet, a Mančester siti do pobede došao u 90. minutu... Votford je bio bolji od Svonsija, a Norič od Bornmuta.

U iščekivanju derbija dana od 18.30, kada na Old Trafordu igraju Mančester junajted i Liverpul - u ranom popodnevu već se desila senzacija. Everton je "zbrisao" Čelsi uz pomoć het-trika Stivena Nejsmita, dok je u "engleskom" terminu od 16.00 bilo vrlo mirno do poluvremena - mreže su na pet utakmica mirovale pola sata...

...a onda je na scenu stupio Teo Volkot. Napadač Arsenala istrčao je sam pred golmana posle dodavanja Mezuta Ozila, a onda šmekerski pogodio kroz noge golmana Batlenda.

To je bila bar treća šansa koju je imao Volkot, pošto se u prvih pola sata propisno ispromašivao. On i Aleksis Sančez su pogađali i okvir gola, pa je pravo čudo kako Stouk do poluvremena "u mreži" nije imao bar tri gola.

Ne samo da je Arsenal igrao dobro, nego Stouk nije uspevao da poveže svoje redove. Jedinu šansu imali su preko Španca Hurada, ali je njegov pokušaj lako zaustavio Petr Čeh. "Stoukovci" su konstantno grešili u elementarnim dodavanjima, pa su se na poluvremenu sigurno očekivale neke promene, međutim to se nije desilo.

Nastavio je Arsenal da dominira i da promašuje. Strahovali su navijači Arsenala da će im Stouk dati gol ni iz čega, i tako ih kazniti za propuštene šanse, ali je Žiru presudio gostima u 85. minutu.

Ludnica na meču Mančester sitija i Kristal Palasa...

Imao je Mančester siti dosta problema uoči meča, propustili su ga David Silva i Rahim Sterling zbog povreda, ali je prava nevolja nastala u 25. minutu. Dočekali su navijači Sitija da Kevin de Brujne zaigra za njihov klub, ali se to desilo zbog NOVE povrede Serhija Aguera.

Bez njega na terenu "građani" nisu mogli da slome odlični Palas...

...sve dok nije ušao u igru mladi Nigerijac Keleči Ihenačo koji je nekoliko sekundi posle toga postigao gol. Tako je Siti ostao jedini maksimalan posle pet odigranih kola, i to, bez primljenog gola.

Gol je do poluvremena "pao" još samo u Noriču, gde u meču "dojučerašnjih" drugoligaša poveo domaćin. Norič je odlično otvorio sezonu, pa stao - dok je potpuno drugačija situacija sa momcima Edija Haua. Oni su u poslednja dva kola osvojili četiri boda, ali su sada na 45 minuta od poraza.

Počelo je golom Kamerona Džerom, u 35. minutu iz jedinog šuta u okvir gola na ovom meču, a nastavilo se početkom drugog poluvremena. Prvo je pogodio Ves Hulahan u 52. minutu, a onda je meč "zaključio" novi fudbaler u redovima Noriča - Met Džarvis u 67. minutu.

Ipak, karakter Bornmuta nalaže da se ne predaju, pa su uspeli da postignu utešni pogodak u 82. minutu preko Kuka.

Votford je uspeo da iznenadi zahuktali Svonsi golom Igala u 59. minutu, a gosti nisu uspeli da se vrate posle tog gola iako su dobar deo poluvremena igrali sa igračem više, pošto je Behrami dobio direktan crveni karton.

Na utakmici VBA - Sautempton nije bilo pobednik, ali ni golova.

subota:

Arsenal - Stouk 2:0
/Volkot 31, Žiru 85/

Kristal Palas -Mančester siti 0:1 (0:0)
/Ihenačo 90/

Norič - Bornmut 3:1 (1:0)
/Džerom 35, Hulahan 52, Džarvis 67 – Kuk 82/

Votford - Svonsi 1:0 (0:0)
/Igalo 59/

VBA - Sautempton 0:0

Everton - Čelsi 3:1 (2:1)
/Nejsmit 17, 22, 82 - Matić 36/

18.30 Mančester junajted - Liverpul


nedelja:
Sanderlend - Totenhem
Lester - Aston Vila

ponedeljak:
Vest Hem - Njukasl

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC