• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović: Emocije u Banjaluci u drugom planu

Autor mondo.ba

"Meni je Borac pomogao u igračkom i trenerskom smislu. Međutim, ne igram ja nego igrači. Sada sam u Zrinjskom i emocije će ostati u drugom planu", kaže Vinko Marinović.

 Marinović pred gostovanje Borcu. Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Lider Premijer lige Bosne i Hercegovine mostarski Zrinjski, koji je u dosadašnjih osam kola ostvario šest pobjeda i dva remija, a da nije primio gol, u devetom kolu gostuje u Banjaluci. Sa klupe ih predvodi Vinko Marinović, koji je upravo iz Borca otišao u Mostar.

"Meni je Borac pomogao u igračkom i trenerskom smislu. Međutim, ne igram ja nego igrači. Sada sam u Zrinjskom i emocije će ostati u drugom planu", rekao je Marinović i dodao:

"Borac možda sada nije u formi, ali oscilacije u igri su veoma česte kada imate mladu ekipu. Vrlo dobro znam da je svim ekipama teško igrati u Banja Luci, tako će biti i nama. Očekujem borbenu igru Borca, jer oni kao i mi moraju osvojiti bodove. Nadam se da ćemo ponoviti dobru igru iz utakmice sa Slavijom, i ako to uradimo imamo velike izglede ostvariti povoljan rezultat", rekao je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Mladi golman Zrinjskog Goran Karačić još uvijek nije primio nijedan pogodak u Premier ligi. Nada se nastavku niza i na Gradskom stadionu u Banjaluci.

"Nama je u susretu protiv Borca prioritet pobjeda. Znamo da je teško igrati u Banja Luci, ali ako mi odigramo kako znamo Borac nema nikakve šanse. Imamo jednu od najboljih ekipa u Ligi i vjerujem da ćemo to i pokazati", istaknuo je Karačić.

Utakmica Borac - Zrinjski igraće se u subotu od 19 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC