• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Borbenost srušila "plemiće"

Autor mondo.ba

Toni Jović, najbolji strijelac Borca sa tri gola, bio je jedan od najzaslužnijih za pobjedu nad liderom Premijer lige Bosne i Hercegovine Zrinjskim iz Mostara (2:1) u derbiju devetog kola.

 Toni Jović: Borbenost donijela pobjedu Borcu nad Zrinjskim Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Crveno-plavi su zahvaljujući Joviću, koji je bio asistent kod pogotka Uglješe Radinovića i golgeter nakon što je istrčao kontranapad i praktično "prelomio" utakmicu, stigli do važna tri boda u duelu sa ekipom Vinka Marinovića.

U izjavi za list "EuroBlic", napadač Banjalučana je istakao da Borac mora da bude zadovoljan partijom koji su pružili svi fudbaleri protiv "plemića".

"Nije mala stvar pobijediti lidera na tabeli, pogotovo ako se zna da Mostarci prije ovog duela nisu imali nijedan poraz niti su primili gol. Nagrađeni smo pobjedom za veliku borbenost tokom cijelog susreta", izjavio je Jović.

Na žalost armije navijača "Velikana iz Platonove", zaradio je treći žuti karton pa će propustiti naredno kolo protiv Čelika na "Bilinom polju".

"Žao mi je što neću putovati u Zenicu, ali se nadam da će Borac potvrditi trijumf nad Zrinjskim dobrim rezultatom", dodao je fudbaler crveno-plavih.

Osim Jovića, trener Borca Petar Kurćubić protiv Čelika neće moći da računa i na povrijeđenog Elvira Koljića, ali se u ekipu vraćaju Zvezdan Đorđilović, Ajdin Redžić i Srđan Bečelić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC