• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ješić: Rikošet odlučio sarajevski derbi

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Trener Sarajeva Miodrag Ješić bio je razočaran nakon poraza u 106. gradskom derbiju protiv Željezničara (1:0), ali je naglasio da je neuspjeh plod grube igre plavih i "sjeckanja" arbitra Ognjena Valjića.

 Miodrag Ješić izjave poslije sarajevskog derbija Izvor: MONDO/Samir Cacan

Bordo tim je na "Grbavici" poražen prvi put poslije 2014. godine i to golom Brazilca Tijaga u 25. minutu kada je šutirao Jovan Blagojević, a Brazilca pogodila lopta, promijenila smjer i završila u mreži Mateja Delača.

...
Izvor: YouTube

"Primili smo taj gol iz rikošeta, poslije toga je bilo sve teže. Činjenica da mi nismo bili na nivou i nismo uspostavili pas igru i to je dosta doprinijelo porazu. Domaćin je igrao na ivici grubosti. Pogotovo drugo poluvrijeme, mi nismo bili na nivou kvaliteta i nismo uspjeli postaviti igru u drugom dijelu", izjavio je stručnjak iz Srbije na konferenciji za novinare.

Ješić nije želio da previše govori o suđenju Ognjena Valjića iz Banjaluke, ali je naglasio da je bilo nemoguće igrati zbog "sjeckanja" i mnogo prekida.

"Suđenje igre neću komentarisati, ali nemoguće je napraviti pas igru nakon ovoliko prekida. Igra se gubi, siječe, stalno je faul. Nemoguće je uspostaviti igru na takvom terenu. Željo je danas ovim načinom stigao do ovog rezultata. Ovako nećemo igrati ubuduće", dodao je šef struke kluba sa "Koševa".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC