• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Romario: Sa Platinijem bi FIFA bila isto s****

Autor mondo.rs

Legenda brazilskog fudbala Romario ističe da aktuelni predsednik UEFA već godinama šuruje sa mafijom unutar Međunarodne fudbalske federacije

Legendarni brazilski fudbaler Romario izjavio je da Mišel Platini nikako ne bi bio dobar izbor za naslednika Sepa Blatera na mestu predsednika FIFA.

Romario, koji se već godinama bavi politikom, otpužio je predsednika Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišela Platinija da je godinama sarađivao sa mafijom unutar Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

"Platini je godinama sarađivao sa mafijom u FIFA. Ne mislim time da kažem da je i on sam bio korumpiran, ali je tom saradnjom mogao da utiče na korupciju celog sistema. Ukoliko bi Platini bio izabran za predsednika FIFA, verovatno bi sve ostalo isto i FIFA bi ostala isto sranje koje imamo danas", rekao je Romario u intervjuu za francuski "L'Ekip".

Platini i predsednik FIFA Sep Blater suspendovani su prošle nedelje na 90 dana dok traje istraga švajcarskih vlasti povodom optužbi za korupciju, odnosno zbog sumnjive isplate Platiniju od dva miliona švajcarskih franaka za savetodavni posao.

Bivši reprezentativac Brazila naglasio je da treba zahvaliti američkom FBI zbog toga što je pokrenuta istraga protiv čelnika FIFA.

Romario je sa brazilskom reprezentacijom osvojio titulu svetskog prvaka na Mundijalu u SAD 1994, kada je proglasen za najboljeg igrača turnira.

Romario (49), koji je sada senator Socijalističke partije Brazila, smatra se jednim od najboljih napadača svih vremena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC