• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelnici Borca vjeruju Kurćubiću

Autor mondo.ba

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Borac pružilo je puno povjerenje treneru Petru Kurćubiću iako su crveno-plavi vezali tri poraza u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 FK Borac vjeruje Petru Kurćubiću Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

"Velikan iz Platonove" se nalazi na 14. mjestu na tabeli šampionata BiH sa osvojenih 12 bodova, ali čelnici crveno-plavih ne pomišljaju na smjenu aktuelnog šefa struke Petra Kurćubića, potvrdio je banjalučkoj štampi direktor Borca Robert Zrilić.

"Kurćubić ima naše povjerenje i nastavljamo s daljom borbom. Ima dosta još da se igra, ali smo u teškoj situaciji. Međutim, jedan trijumf može da nas 'digne' za nekoliko pozicija. Naredni rival nam je Široki Brijeg i možemo osvojiti sva tri boda kao što smo pobijedili Željezničar i Zrinjski. Moramo da igramo čvršće i radimo na ispravljanju grešaka", rekao je direktor Banjalučana.

Kurćubić s druge strane se osvrnuo na poraz u Istočnom Sarajevu od Slavije (3:0) u prethodnom kolu.

"Slavija nam je održala lekciju iz takmičarskog fudbala. Imali smo ogroman broj grešaka u odbrani, a protivnik je znao da ih iskoristi. Iz ovakve igre nismo drugo ni mogli da očekujemo osim poraza", rekao je šef struke crveno-plavih.

JOVIĆ PRED ODLASKOM

List "EuroBlic" piše u utorak da je najbolji strijelac crveno-plavih Toni Jović na izlaznim vratima kluba sa banjalučkog Gradskog stadiona. "Jović je još ljetos bio želja Širokog Brijega, ali do transfera nije došlo. Nedavno je uspostavljen novi kontakt i razgovaralo se o uslovima odlaska golgetera iz Banjaluke u Hercegovinu".

Već u srijedu u 15 časova, Borac će na Gradskom stadionu ugostiti Bratstvo iz Gračanice u prvoj utakmici osmine finala Kupa BiH.

"Želimo da što dalje doguramo i pobjeda bi nam mnogo značila da vratimo poljuljano samopouzdanje poslije serije loših rezultata", dodao je Kurćubić.

Strateg banjalučke ekipe na kup utakmici neće moći da računa na Zvezdana Đorđilovića i Miloša Kukića, koji su povrijeđeni.

"Objektivno, bolji smo od rivala i želja nam je da već u prvoj utakmici riješimo pitanje plasmana u četvrtfinale", podvukao je trener Borca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC