• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS RS: Tulić koordinator i ponovo selektor Srpske

Autor mondo.ba

Branimir Tulić imenovan je za koordinatora svih omladinskih fudbalskih selekcija Republike Srpske, a ujedno će ostati i selektor U23 reprezentacije RS.

  Dosadašnjem i budućem selektoru U23 tima RS, koji obavlja i funkciju skauta reprezentacije Bosne i Hercegovine, pomagaće Zoran Dragišić i Igor Janković, koji će biti selektori U21 selekcije Srpske, a u radu će im pomagati Miljan Radanović i Bojan Magazin, prenio je "Glas Srpske".

Kao razlog novog mandata Tuliću, u Savezu su naveli da je U23 selekcija Srpske u minulom periodu bilježila "odlične rezultate na međunarodnoj sceni".

Posao selektora juniorskog tima u narednom periodu obavljaće Damjan Ratković, kojem će asistirati Nedžad Žerić, Dragan Bjelica i Vedran Sofić. Selektor kadeta biće Zlatko Jelisavac, a njegovi pomoćnici Miodrag Rankić i Saša Krupljanin.

Brigu o pionirskoj selekciji brinuće Denis Malešević sa pomoćnicima Bojanom Kuljaninom i Sašom Keranovićem. Selektor U13 tima biće naknadno imenovan, a treneri su Veljko Cvijetinović, Dino Sikirić, Oleg Ćurić i Anto Petrović.

Ostali članovi stručnih štabova biće naknadno imenovani.

Predstavnik PFS Banjaluka u Komisiji za sudije i suđenje FS RS Robert Zrilić podnio je neopozivu ostavku, koju je Izvršni odbor FS RS prihvatio, a PFS Banjaluka će predložiti novog člana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC