• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nojer ni(je) kriv

Autor mondo.rs

Trener Bajerna Pep Gvardiola smatra da njegova ekipa nije pretrpela poraz od Arsenala zbog greške golmana. Čuvar mreže žali zbog kiksa

Manuel Nojer imao je najmanje dve sjajne intervencije na meču protiv Arsenala u Londonu u Ligi šampiona, koji je Bajern izgubio (2:0), ali i katastrofalnu grešku koju sebi ne može da oprosti.

On je posle centaršuta Santija Kasorle istrčao i promašio celu loptu, a onda je nespretno reagovao što je u padu iskoristio Olivije Žiru i poslao loptu u mrežu, mnogi tvrde rukom.

Mnogi su bili iznenađeni lošom reakcijom iskusnog golmana i okrivili ga za poraz, poput tiražnog nemačkog Bilda koji ga je nazvao "slepim Supermenom" (?!), dok je trener Bajerna Pep Gvardiola stao u njegovu odbranu.

"U prvom poluvremenu imao je fenomenalne odbrane. Nikada nisam kritikovao igrača zbog neke odluke, bila ona ispravna ili pogrešna. Nismo izgubili zbog Manuela Nojera. Ovo je fudbal, u tom trenutku je napravio procenu i to je to. Imali smo mnogo šansi da utakmicu okrenemo u svoju korist", rekao je Gvardiola.

Uprkos porazu na "Emirejtsu" Bajern čuva vrh grupe F Lige šampiona sa šest bodova posle tri odigrana meča.

"U London smo došli da obezbedimo prolaz u osminu finala, ali to nismo uspeli, pa sada to moramo da uradimo u narednoj utakmici", dodao je trener nemačke ekipe.

Nojer smatra drugačije i preuzima odgovornost za prvi poraz Bavaraca u sezoni.

"Mislim da sam generalno dobro branio na meču u Londonu, ali je činjenicada je Arsenal prvi pogodak postigao zbog mojih velikih grešaka. Mislim da bi nerešen rezultat bio pravdeniji ishod meča", rekao je Nojer.

Odbrambeni fudbaler Bavaraca Žerom Boateng ne smatra da je poraz u Londonu velika tragedija.

"Malo smo prikazali na meču protiv Arsenala. Ali sada ćemo ustati, obrisati prašinu i nastaviti naporno da radimo, i bićemo bolji", dodao je Boateng.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC