• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihin odgovor Berluskoniju: Klinac na golu!

Autor mondo.ba

Meč koji mora da dobije ukoliko želi da zadrži posao Siniša Mihajlović počeo je sa 16-godišnjim debitantnom na golu Milana.

Uprava Milana poslije blijedih partija rosonera postavila je ultimatum Mihajloviću; sljedeće dvije utakmice, protiv Sasuola i Kjeva moraš da dobiješ ili letiš!

A srpski stručnjak odgovorio im je u svom stilu!

Meč protiv Sasuola, od kojeg mu zavisi budućnost na klupi Milana počeo je sa 16-godišnjim debitantom na golu, Antonijem Donarumom.

Mihajlović je nezadovoljan formom Dijega Lopeza pa ga je ostavio na klupi, a u vatru bacio mladog Donarumu i tako mu omogućio da sa 16 godina i osam mjeseci postane drugi najmlađi golman u istoriji Serije A.

Mlađi od njega, kada su čuvari mreže u pitanju, bio je samo Đanluka Paćaroti, koji je osamdesetih godina branio boje Peskare i debitovao sa 16 godina, šest mjeseci i deset dana.

Donaruma će se moći pohvaliti da je prestigao legendardnog Đanluku Bufona koji je upisao nastup sa 17 godina i devet mjeseci.

Ovaj mladi golman od prošle godine je odlukom Filipa Inzagija priključen prvom timu, a malo je nedostajalo da svoj debi na golu Milana upiše još prošle sezone.

Od tada je za Milan branio na nekoliko prijateljskih utakmica, između ostalog i na meču igranom u julu protiv madridskog Reala. Tada je u penal seriji odbranio udarac Toniju Krosu, ali je na kraju promašio jedanaeasterac, pa je Milan poražen.

Penal serija Real - Milan
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC