• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLOBODA: Hrabro i muški na "Koševu"

Autor mondo.ba

Tuzlanska Sloboda u nedjelju (13 h) gostuje aktuelnom šampionu Bosne i Hercegovine ekipi Sarajeva s ciljem da odigra hrabro i pošteno što bi joj u konačnici donijelo pozitivan rezultat u derbiju 14. kola.

 FK Sloboda gostuje FK Sarajevo u derbiju 14. kola Premijer lige BiH Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Lider na tabeli šampionata BiH pod vođstvom Husrefa Musemića je u odličnoj seriji i sigurno da na "Koševo" neće istrčati sa "bijelom zastavom".

"Mi ćemo pokušati da odigramo kvalitetnu utakmicu protiv kvalitetnog tima, možda i najboljeg u Premijer ligi BiH sa velikim fondom odličnih igrača. Njihov poraz od Mladosti u prethodnom kolu nas neće zavarati i učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat. A da li ćemo u tome uspjeti, vidjećemo", rekao je strateg Tuzlaka, koji je inače legenda bordo kluba i kao igrač, ali i kao trener.

Sličnog mišljenja je i vezista kluba sa "Tušnja" Nemanja Stjepanović.

"Idemo tamo da igramo našu utakmicu, mušku, borbenu, pa šta bude. Vjerujem da će biti dobra utakmica za publiku i nadam se da ćemo ostvariti što bolji rezultat. Vjerujem da Sarajevo neće srljati, jer ih možemo vrlo lako kazniti", izjavio je Stjepanović.

Prema riječima, napadač Slobode Sulejmana Krpića, domaćin će zbog neuspjeha u prošlom kolu od Mladosti iz Doboj Kaknja bići pod većim pritiskom.

"Znamo da su sada malo pod pritiskom zbog izgubljene utakmice u prošlom kolu, ali oni imaju kvalitetnu ekipu. Očekujem dobru partiju na obje strane. Idemo u Sarajevo da odigramo što bolje. Nadam se da ćemo izgurati do kraja dobro i da ćemo ostati na prvom mjestu", naglasio je Krpić.

Crveno-crni su u petak odradili posljednji trening u Tuzli, a u subotu će krenuti u Vogošću, gdje će se pripremati za predstojeći derbi na "Koševu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC