• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"U Slobodu sam uložio oko dva miliona KM"

Autor mondo.ba

Odlazeći predsjednik Fudbalskog kluba Sloboda Azmir Husić otkrio da je u protekle dvije godine uložio blizu dva miliona konvertibilnih maraka u klub sa stadiona "Tušanj".

  Iako je lider na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine, Sloboda je ostala bez čelnog čovjeka koji je svakako i najzaslužniji za uspon tuzlanskog kluba. Najprije zbog povratka iz Prve lige Federacije BiH, a onda i igranja "najljepšeg" fudbala u bh.eliti pod trenerskim vođstvom Husrefa Musemića.

Azmir Husić je u izjavi za "Dnevni avaz" podvukao da je u Slobodu otkako je preuzeo 2013. godine uložio oko dva miliona KM.

"Novac nikad nije bio bitan, ali ako vas već zanima, uložio sam između 1.5 milion i dva miliona KM. Taj novac nije problem, niti ću ga ikad potraživati od Slobode. To sam halalio (poklonio)", rekao je odlazeći čelnik ekipe iz "grada soli".

Podršku Husiću uputile su najvatrenije pristalice Slobode, tzv. "Fukare", koje su u srijedu u velikom broju došle na trening i tražile od Grada Tuzla da osigura povratak veoma uspješnog predsjednika kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC