• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje turnir “Borik Nektar 2016”

Autor mondo.ba

Sve je spremno za jubilarni 40. turnir u malom fudbalu u Banjaluci, koji ove godine nosi naziv “Borik Nektar 2016”.

Organizatori turnira saopštili su da su pripreme gotove i da očekuju uspješno izdanje koje ove godine ima posebnu težinu jer se zaokružuje 40 uspješnih godina.

“Zadovoljni smo što možemo da uspješno zaokružimo četvrtu deceniju. Ove godine tu je i Banjalučka pivara, odnosno Nektar koji nam mnogo znači u marketinškom smislu. Zadovoljni smo što smo podigli turnir na ovaj nivo i što on garantuje bezbjednost svim učesnicima”, rekao je direkor JU SC Borik, Manojla Zrnić.

On je dodao da je broj ekipa u seniorskoj kategoriji ograničen na 64 ove godine zbog zauzetosti dvorane, al ii niza aktivnosti koje je potrebno preduzeti za bezbjednost svih aktera.

Pobjedniku 12.000 KM

Turnir se igra u kategorijama seniori, veterani, kadeti, pioniri, pjetlići i fakulteti, a biće odigran i turnir u fudbalu u okviru Malih olimpijskih igara. Nagrada za pobjednika turnira u glavnoj kategoriji- seniori je 12.000 KM, a drugoplasirani će dobiti 2.000 KM. U ostalim kategorijama, nagradni fond iznosi 50 odsto od uplaćenih kotizacija, a pobjednik će dobijati dvije trećine tog iznosa, a finalista jednu trećinu. Za prva dva pojačanja po ekipi uplaćuje se 50 odsto kotizacije koja za seniore iznosi 200 KM, a ostale kategorije 150 KM. Za svako sljedeće pojačanje uplaćuje se po cijeli iznos kotizacije.

 “Ove godine nema ni ograničenja kada su u pitanju pojačanja i sve ekipe do kraja turnira mogu da se pojačavaju. Ovo smo uradili jer želimo u finalu najbolje fudbalere na malom terrene i nadamo se da ćemo ih i dobiti”, rekao je Zrnić.

Prijave su završene danasm, a žrijeb turnira biće obavljen u petak od 18 časova, a utakmice počinju u nedjelju u 15 časova.

Prema riječima Jovice Keserovića, rukovodioca turnira ukupno je prijavljeno oko 150 ekipa, od kojih su 64 seniorske.

Ekipe će za pobjedu dobijeti tri boda, za remi bod, a ekipe koje remiziraju izvodiće kaznene udarce poslije kojih će bolji izvođač dobiti još jedan bod.

“Drago nam je da smo pomogli ovaj projekt i on je kruna višegodišnje partnerske saradnje Banjalučke pivare i dvorane Borik. Organizatoru čestitam na impresivnom jubileju od 40 godina, a nadam se da ćemo napraviti još imresivniji turnir id a će on biti organizovan i narednih 40 godina”, rekla je PR menadžer Banjalučke pivare Milka Stanivuković.

Ona je dodala da posjetioce turnira očekuju nagrade i paketi Banjalučke pivare i dobra zabava.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC