• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter slavi Ljajića

Autor mondo.ba

Golom Adema Ljajića Inter savladao Đenovu i zasjeo na prvu poziciju na tabeli, bar do nedjelje.

Inter je ponovo lider Serije A! Neroauzuri su to mjesto morali da prepuste u ponedjeljak Napoliju koji ih je savladao 2:1 i prekinuo njihov niz pobjeda, ali se ekipa Roberta Manćinija vratila na lidersku poziciju gdje će biti najmanje do nedjelje i duela Bolonje i Napolija.

Baš kao u i tom porazu u Napulju, strelac za Inter bio je Adem Ljajić. Srpski internacionalac potvrdio je dobru formu u subotu uveče golom iz slobodnog udarca na isteku jednog sata igre.

Ljajić je uputio loptu ka golu, a uprkos velikoj gužvi u petercu niko ju nije dirao i ona je odskočila ispred Perina i odsjela u mreži za vođstvo Intera.

Gol Adema Ljajića za vođstvo Intera 1:0 protiv Đenove
Izvor: YouTube

Inter je imao inicijativu na ovom meču, ali je slabo stvarao šanse, a najbolju šansu prije pogotka imao je upravo Ljaljić, čiji udarac je Perin odbranio samo minut prije kraja prvog poluvremena.

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić našao se u startnih jedanaest pošto je Roberto Manćini nezadovoljan formom Maura Ikardija ostavio Italijana na klupi, ali je u 75. minutu zbog povrede morao da napusti teren.

Gosti iz Đenove, za koje je 60 minuta odigrao Darko Lazović, nisu imali mnogo prilika, a najbolju je imao Figueiraš u 53. minutu, ali je Handanović dobrom intervencijom spriječio iznenađenje na Đuzepe Meaci.

Manćini je u finišu meča ipak imao razloga za brigu, pošto je ostao sa desetoricom na terenu. D'Ambrozio je u 86. minutu zaradio drugi žuti karton, međutim, Inter je uspio sa igračem manje da završi ovu utakmicu i stigne do desetog trijumfa ove sezone.

SERIJA A - 15. KOLO:

Torino - Roma 1:1 (0:0)
/Maksi Lopez pen 90+4 - Pjanić 83/

Inter - Đenova 1:0 (0:0)

/Ljajić 59/

U nedjelju:

Bolonja - Napoli (12:30)
Atalanta - Palermo (15:00)
Fiorentina - Udineze
Frozinone - Kjevo
Verona - Empoli
Sampdorija - Sasuolo
Karpi - Milan (20:45)

Odigrano u petak:

Lacio - Juventus 0:2 (0:2)
/Đentileti 7ag, Dibala 32/

TABELA: Inter (+1) 33, Napoli 31,  Fiorentina 29, Roma (+1) 28, Juventus (+1) 27, Sasuolo 23, Milan 23, Torino (+1) 22, Atalanta 21, Lacio (+1) 19, Udineze 18, Empoli 18, Kjevo 16, Sampdorija 16, Đenova (+1) 16, Palermo 15, Frozinone 14, Bolonja 13, Karpi 9, Verona 6.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC