• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žiru i Ozil u formi, Arsenal na vrhu

Autor mondo.rs

"Tobdžije" će bar do ponedeljka biti na prvom mestu Premijer lige. Navijaju za Čelsi protiv Lestera da bi se na toj poziciji i zadržali...

Smena na vrhu tabele, bar do ponedeljka!

Arsenal je u nedelju slavio protiv najslabijeg tima Premijer lige Aston Vile rezultatom 2:0 (2:0) i tako stigao do prve pozicije na tabeli. Ukoliko Lester ne pobedi Čelsi u ponedeljak tu će se i zadržati, bar do narednog kola.

Iako su se "tobdžije" sastale sa ubedljivo najlošijim timom ove sezone (Aston Vila ima samo jednu pobedu u 16 susreta) ne može se reći da su u potpunosti dominirali. Tim Remija Garda je stvorio veći broj prilika, ali je Arsenal bio precizniji u završnici i slavio je golovima Olivijea Žirua u 8. minutu iz penala i Arona Ramzija u 38. minutu igre.

Prodor Tea Volkota po levoj strani zaustavio je Alan Haton prekršajem u šesnaestercu, a sudija se posle mnogo razmišljanja ipak odlučio da pokaže na "belu tačku". Loptu je uzeo Olivije Žiru, koji se nalazi u životnoj formi, i sigurno je izveo jedanaesterac.

Sjajnu formu je pola sata kasnije potvrdio i Mezut Ozil, koji za razliku od Žirua formu ne potvrđuje golovima već asistencijama, a takvu jednu je danas spremio za Arona Ramzija. Imali su tri na jedan igrači Arsenala, Ozil je mogao da bira šta će sa loptom, ali se nesebično odlučio da nakon što navuče golmana i defanzivca na sebe, loptu pošalje slobodnom igraču.

Velšanin je loptu sigurno pospremio u mrežu za 2:0, a to je bila čak 13 asistencija Ozila na 14 utakmica...

Aston Vila je probala i uvođenjem novih igrača, ali ni pokušaji Geštedea i Veretua nisu znatno motivisali uspavanu publiku, pa se i posle ovog kola potvrđuje da je bivši šampion Evrope najsigurniji kandidat za ispadanje. Iako je prošlo samo 16. kola...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC