• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi bod Gerija Nevila

Autor mondo.rs

U prvoj utakmici pod Englezom, Valensija je ispala iz Lige šampiona. U drugoj je odigrala nerešeno i umalo pobedila Eibar (1:1).

Premijer liga je možda najjača liga na svetu (mada se i to sve više dovodi u pitanje), ali Valensija ovog decembra definitivno igra uzbudljivije utakmice nego ostrvski timovi.

Prošlog vikenda, "slepi miševi" su u završnici iščupali bod protiv Barselone i zaustavili je u punom naletu. Potom su, u poslednjem kolu grupne faze, izgubili od Liona i ispali iz Lige šampiona. A, ovog vikenda...

EIBAR - VALENSIJA 1:1 (1:0)

Ekipa Gerija Nevila gubila je u Baskiji od 45. minuta i sve do finiša činilo se da je neminovno da Nevil doživi i drugi poraz na početku trenerske karijere. Međutim, Englezov tim je ponovo stao na noge.

U 85. minutu, defanzivac Eibara David Žunka nespretno je reagovao pred naletom Alvara Negreda i Paka Alkasera i poslao loptu u sopstvenu mrežu, za 1:1.

U nadoknadi, pred poslednji zvižduk sudiuje Hozea Gonzalesa, Valensija je mogla i da osvoji sva tri boda, jer je štoper Ramis srušio Alkasera kao poslednji igrač odbrane, na oko 20 metara gola. Nije bilo vremena, a ni načina da naš Aleksandar Pantić uđe sa klupe i da zakrpi tu rupu u odbrani, jer je domaćin u tom momentu već iskoristio sve tri izmene.

Alkaser je odlučio i da sam izvede "slobodnjak", uradio to prilično precizno, ali nedovoljno da pošalje loptu u mrežu, iako su je mnogi već videli u njoj. 

Ovim bodom, Valensija i Eibar ostaju "zalepljeni" jedno za drugo u sredini tabele.

Rezultati 15. kola:

Valjekano - Malaga 1:2
Eibar - Valensija 1:1
Atletiko - Bilbao 18.15
Viljareal - Real 20.30

odigrano u subotu

Barselona - Deportivo 2:2
Selta - Espanjol 1:0
Levante - Granada 1:2
Sevilja - Hihon 2:0
Las Palmas - Betis 1:0

odigrano u petak

Hetafe - Sosijedad 1:1

Tabela: Barselona 35, Atletiko (-1) 32, Real (-1) 30, Selta 28, Viljareal (-1) 24, Deportivo 23, Sevilja 22, Bilbao (-1) 21, Valensija 21, Eibar 21, Betis 19, Espanjol 17, Sosijedad 16, Hetafe 15, Hihon 15, Malaga 14, Granada 14, Valjekano 13, Las Palmas 13, Levante 11.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC