• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poruka navijačima Junajteda, u centar!

Autor mondo.rs

Devojci fudbalera Mančester junajteda Krisa Smolinga prekipeli su komentari koje dobija na svom Instagram profilu, a tiču se kluba. Pročitajte njenu poruku navijačima ovog kluba.



Navijači fudbalskih klubova, pogotovo zagriženi, umeju da budu prilično dosadni i da uznemiravaju privatnost fudbalera, pa i članova njihovih porodica.

Tako nešto događa se Krisu Smolingu, defanzivcu Mančester junajteda, koji će zbog povrede odsustvovati neko vreme sa terena. Njegova povreda je zabrinula navijače ovog kluba, jer je po opštim ocenama najbolji fudbaler Junajteda ove jeseni.

U nadi da će dobiti informaciju o težini povrede, možda i kada će ga ponovo gledati na terenu, navijači Junejteda su "okupirali" društvene mreže na kojima je Smoling aktivan. Ali, ne samo on, već i njegova lepša polovina Sem Kuk.

"Junajtedovci" su "bombardovali" njen Instagram profil pitanjima kako je Smoling i kada će se oporaviti, a od količine takvih pitanja ona se prililno iznervirala.

Ovo je njena poruka navijačima Mančester junajteda:

"Moji profili na društvenim mrežama NISU mesto na kojem treba da postavljate pitanja o mom dečku ili da od mene tražite da mu 'prosledim poruku'. Zato vam molim - PRESTANITE!!! Čak i kada napišem nešto o detetu koje je ostalo siroče, vi i na taj post stavite komentar: 'Kada će se Smoling vratiti, potreban nam je'. To, očigledno pišu neki moroni, koji nažalost udišu vazduh, pa bi bilo najbolje da se gonite sa mog profila! Ustvari, evo vam njegov nalog @smalling, pa pišite direkno njemu".

Ovo je ona

From bucket baths in africa 2 days ago to getting my glam on today didn't half appreciate a hot shower today

A photo posted by Sam Cooke (@samcookephotography) on


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC