• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Pismo nije stiglo, Božović na klupi?

Autor mondo.rs

Situacija može da se promeni do 15 časova, ali trener Crvene zvezde po svemu sudeći sedeće na klupi i u Ivanjici. Ili će pokušati...

 Miodrag Božović na klupi protiv Javora Izvor: MN PRESS

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je još 10. decembra dvomesečnom suspenzijom trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića, kao i suspenzijom Stadiona Partizan do daljeg.

Ova odluka, očigledno, stigla je u Humsku na vreme, jer je još u ponedeljak, 14. decembra, na portalu crno-belih objavljeno obaveštenje da će tribine biti zaključane i daje zbog toga neophodno da se novinari dodatno akredituju za duel sa Borcem iz Čačka, međutim prema informacijama MONDA, odluka o suspenziji Božovića i dalje nije stigla do Ljutice Bogdana.

Hipotetički, ukoliko bi pošiljka stigla na "Marakanu" danas u 15:01, Božovićeva suspenzija počela bi da teče tek po početku meča sa Javorom i istekla bi sedam dana pre nastavka Superlige, u martu sledeće godine, što znači da bi trener crveno-belih bio suspendovan u periodu godine u kom nema takmičarskih utakmica u Srbiji.

Nešto posle 10 časova u utorak dobili smo odgovor iz vrha FK Crvena zvezda da klub i trener i dalje nisu obavešteni o tome da je Božović suspendovan i da će, shodno tome, on biti na klupi u sredu u 15 časova, kada lider stiže u Ivanjicu na duel sa Javorom.

Ili, bar, pokušati da bude na klupi, a da li će mu to dozvoliti delegat Blagoje Milošević – videćemo.

Moguće je da ćemo imati identičnu situaciju od pre dve nedelje, kada je Vojvodina tvrdila da odluka o tromesečnoj suspenziji trenera Nenada Lalatovića nije stigla na "Karađorđe" 24 časa pre početka utakmice sa Partizanom, tako da se Lalatović pojavio na atletskoj stazi u Humskoj, međutim posle rasprave i ubeđivanja, delegat ga je premestio na tehničku klupu, par metara udaljenu od klupe za rezervne igrače, odakle je Lalatović predvodio ekipu.

Članovi Disciplinske komisije FSS potom su najavili još rigorozniju kaznu i za Vojvodinu i za Lalatovića, a Novosađani pružili dokaze u svoju odbranu.

Crveno-beli su od trenera Božovića u ponedeljak dobili slobodan dan. Ulaznice za duel Javor - Crvena zvezda koštaju 500 dinara i, u slučaju navijača beogradskog kluba, mogu se i dalje kupiti u Ljutice Bogdana.

Da li će slična situacija biti viđena i u Ivanjcii? Moguće, osim ukoliko poštar zakuca na vrata "Rajka Mitića" pre 15 časova, kada će u sredu, uz direktan prenos na Areni sport, početi utakmica poslednjeg ovogodišnjeg kola.

Na naše pitanje o tome da li će Božović biti na klupi, ako odluka ne stigne do 15 časova, iz Crvene zvezde dobili smo odgovor:

"Da, naravno".

Do sutra...

U međuvremenu, u subotu uveče, Božović je sa klupe vodio utakmicu Crvena zvezda – Radnik 5:0.

Pročitajte najavu 22. kola, uz informacije o tome kada i gde su TV prenosi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC