• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prečka spasila Nevila u 92. minutu!

Autor mondo.rs

Valensija se i dalje muči, a dok ne pronađe formu ostaće samo miljenik sreće. Umalo pravi šok na "Mestalji".

Prečka! U 92. minutu...

Za novi bod novajlije u Primeri i trenerskom esnafu, Garija Nevila.

Fudbaleri Valensije zabeležili su novi remi pod vođstvom slavnog engleskog fudbalera, koji se nedavno pridružio bratu Filu na "Mestalji" sa namerom da podigne posrnulog velikana, ali teško ide...

Sjajni Ahnel Lafita u drugom minutu nadoknade pokušao je vispreno da lobuje Žoma Domeneka i umalo je u tome uspeo – pogodio je prečku za: Valensija – Hetafe 2:2 (2:2).

Bio je to fantastičan meč 16. kola Primere, tokom kojeg su gosti iz predgrađa Madrida dva puta vodili, na kraju spašavali "živu glavu" i spasili je zahvaljujući golmanu Gvajiti i, kada se ušlo u finiš, propustili dve velike prilike da poraze favorita.

Hetafe je poveo u 10. minutu pogotkom Pabla Saravije iz slobodnog udarca, da bi izjednačio pet minuta kasnije odlični Pako Alkaser na pas Žoaa Kansela. Do novog vođstva, gost je stigao u 22. minutu, kada je Lafitu odlično uposlio Viktor Rodrigez, ali ni tu prednost ekipa Frana Eskribe nije držala dugo – samo do 35. minuta, kada je Santi Mina, na asistenciju Alkasera, pogodio mrežu samo minut nakon što je ušao na teren umesto povređenog Hozea Gaje.









U međuvremenu, u 29. minutu, Hetafeu je poništen gol za 1:3 zbog navodnog ofsajda u kom se našao Kala.

Do poluvremena, Gvajita je majstorski odbranio udarac Danila, da bi u 57. minutu "izvadio loptu iz mreže" posle pokušaja Mine. U 76. minutu, samo što je ušao u igru, Alvaro Negredo imao je veliku priliku, ali je njegov udarac izblokiran u poslednji čas, da bi u 80. minutu šansu za 3:2 promašio i Danijel Pareho.

Kad nije Valensija, umalo jeste Hetafe.

U 89. minutu, u periodu meča tokom kojeg se Valensija panično branila, asistent Vaskez je šutirao, a odbrana "slepih miševa" u poslednji čas telima sprečila vođstvo gostiju, da bi potom pomogla i prečka.

Od kada je zamenio Nunja Espirita Santa, Nevil je sa tribina gledao kako njegov novi klub remizira sa Barselonom na "Mestalji", a od kada je sišao na teren rezultati su redom bili ovakvi: Olimpik Lion 0:2, Eibar 1:1 i Hetafe 2:2.

U međuvremenu, Nevil je uspeo da zabeleži pobedu nad nižerazrednim Barakaldom u Kupu kralja, 2:0.

Od kada su pobedili Seltu na "Balaidosu" rezultatom 1:2, a bio je 7. novembar, fudbaleri Valensije imaju skor 0-3-4 u Primeri i Ligi šampiona i dve pobede nad pomenutim Barakaldom.

REZULTATI:

Valensija – Hetafe 2:2 (2:2)
/Alkaser 15, Mina 35 – Saravija 10, Lafita 22/

Espanjol – Las Palmas 1:0 (0:0)
/Kaisedo 66/

Betis – Sevilja 0:0

Deportivo – Eibar 2:0 (1:0)
/Perez 41, Aribas 73/

U nedelju:

Real Madrid – Rajo Valjekano (16.00)
Atletik Bilbao – Levante (18.15)
Granada – Selta (18.15)
Real Sosijedad – Viljareal (18.15)
Malaga – Atletiko Madrid (20.30)

Sporting Hihon – Barselona (odloženo za 17. februar)

TABELA: Barselona 35, Atletiko Madrid 35, Real Madrid 30, Selta Vigo 28, Viljareal 27, Deportivo La Korunja (+1) 26, Sevilja (+1) 23, Valensija (+1) 22, Atletik Bilbao 21, Eibar (+1) 21, Espanjol (+1) 20, Betis (+1) 20, Real Sosijedad 16, Hetafe (+1) 16, Sporting Hihon 15, Malaga 14, Granada 14, Rajo Valjekano 14, Las Palmas (+1) 13, Levante 11.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC