• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Taman za novogodišnji poklon

Autor mondo.ba

Sportska redakcija našeg portala pripremila je nove prijedloge za "podebljanje" kućnog budžeta pred novogodišnje praznike.

 MONDO tiket za subotu 20. decembar Izvor: MONDO

Ovog puta, odlučili smo se za pet mečeva iz četiri najjače lige svijeta sa ukupnom kvotom od 36 i kusur, koji ukoliko dođu, a mi smo uvjereni da hoće, mogu da posluže za kupovinu poklona voljenim osobama za predstojeće praznike.

Premijer liga

(14.30) Votford - Liverpul 2 (2.1)

Iako je domaćin u seriji od tri uzastopne pobjede u šampionatu Engleske, vjerujemo da će četa njemačkog stručnjaka Jirgena Klopa uspjeti da osvoji sva tri boda na gostovanju. Sigurno će Liverpul biti posebno motivisan jer u posljednja tri dvoboja u svim takmičenjima nema nijednog trijumfa. Takođe u posljednjih pet međusobnih susreta, klub sa Enfilda ima isto toliko pobjeda. A kvota je vrlo primamljiva.

Serija A

(15.00) Verona - Sasuolo 1 (2.65)

Domaćin u dosadašnjem dijelu sezone nije upisao nijednu pobjedu i protiv Sasuola, koji je dobro situiran u gornjem dijelu tabele, moraće da uhvati posljednji voz ukoliko želi da zadrži šanse da na kraju sezone ne preseli u Seriju B. It's now or never!

(18.00) Torino - Udineze 1 (1.75)

Torino je nezgodan domaćin i protiv uslovno rečeno boljih timova nego što su crno-bijeli iz Udina, pa tipujemo na "keca". Na posljednjih 10 utakmica "Toro" je samo jednom izgubio, uz tri remija i čak šest pobjeda. Na drugoj strani Udineze nije posebno dobra na strani, na posljednjih pet mečeva u gostima zabilježio je samo trijumf u Veroni protiv Kjeva uz četiri poraza.

Primera

(20.30 h) Malaga - Atletiko Madrid 2 (1.8)

"Jorgandžije" su u sjajnoj seriji od čak osam uzastopnih pobjeda - nisu poražene skoro tri puna mjeseca. S obzirom da su najviše puta zabilježili minimalce, vjerujemo da će tako biti i ovaj put, posebno jer jako teško primaju pogotke. Do sada, samo sedam puta su vadili loptu iz vlastite mreže.
Malaga je u lošoj formi, na posljednjih pet susreta u Primeri nije upisala nijednu pobjedu, ali teško da će se "vaditi" protiv tima Dijega Simeonea...

Bundesliga

(15.30) Herta - Majnc 1 (2.1)
Berlinski tim je u odličnoj formi, na posljednjih pet mečeva upisao je četiri pobjede i izgubio jedino od Bajerna, što im daje prednost u duelu sa Majncom. Domaći teren, pun stadion i gostujući trijumf u prvom dvoboju trebala bi da bude garancija za nova tri boda Vedadu Ibiševiću i društvu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan Bl~kimi

Sosulo ce biti 2

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC