• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal projektilima oborio "građane"

Autor mondo.rs

U derbiju 17. kola Premijer lige Arsenal u Londonu pobedio Mančester siti 2:1.

Arsenal ostaje drugi!

Tim Arsena Vengera pobedio je u 17. kolu Premijer lige Mančester siti 2:1 (2:0) i tako zadržao drugu poziciju sa dva boda manje od lidera Lester sitija i četiri više od Mančester sitija.

Puno uzbuđenja bilo je u ponedeljak uveče na "Emiratima", a meč je odlučen golovima Tio Volkota i Olivije Žirua, posle asistencija Mestuta Ozila.

Jaja Ture je smanjio prednost Arsenala pred kraj meča, ali Mančester nije uspeo da stigne do preokreta, uprkos tome što je imao dobre prilike pred sam kraj.

"Građani" su bili ti koji su diktirali tempo u prvom delu utakmice. Imali su ubedljivo posed lopte na svojoj strani, izglednije prilike, ali su "tobdžije" poslale samo dva projektila prema golu Džoa Harta i oba su završila u mreži.



Prvi pogodak, ujedno i najlepši momenat na meču, dogodio se u 33. minutu. Volkot je namestio loptu na ivici šesnaesterca i nepogrešivo je snažnim udarcem iskosa sa leve strane pogodio suprotni ugao. Hart se ispužio što nije bilo dovoljno.

Tekla je sudijska nadoknada prvog dela kada je Ozil spustio loptu za Žirua, a Francuz pobegao odbrani Sitija i majstorski završio akciju.



U drugom poluvremenu ređale su se prilike za Arsenal, ali "tobdžije" nikako nisu uspevale da i definitivno reše pitanje pobednika. Kazna za promašaje stigla je u 82. minutu kada je Jaja Ture postigao još jedan lep gol, ispostaviće se i poslednji na meču.



Aleksandar Kolarov odigrao je svih 90 minuta za "građane".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC