• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Rezultati će odrediti

Autor mondo.rs

Srbin na klupi Milana svestan da se posle poraza od Bolonje na San Siru nalazi pod pritiskom, ali za sada ne razmišlja o ostavci.

Siniša Mihajlović letos je preuzeo Milan nakon odlično obavljenog posla u Sampdoriji. Dobio je zadatak da vrati "rosonere" u vrh italijanskog fudbala i dobio minimalan kredit. Praktično od prvog poraza, od Fiorentine u prvom kolu, neprestano se spekuliše njegovom smenom.

Miha za sada uspešno odoleva
pritisku. Kada god je bilo neophodno, uspevao je da ostvari željeni rezultat, ali ne i da uđe u seriju pobeda, kojom bi trajnije ućutkao kritičare i uverio čelne ljude Milana da ekipa sa njim na klupi ima svetlu budućnost.

Tako je i posle poraza od Bolonje na San Siru (0:1), u prvoj utakmici posle praznične pauze.

Milan u subotu gostuje Romi, a u sredu dočekuje Karpi u okviru četvrtfinala Kupa i to su utakmice od čijeg ishoda zavisi Mihajlovićeva dalja profesionalna sudbina...

"U fudbalu sam 30 godina i navikao sam na to. Kao i uvek, smiren sam i uveren u ispravnost onoga što radim zajedno sa ekipom. Ne krijem se, znam da su naredne dve utakmice od presudnog značaja. Daću sve od sebe, a rezultati će odrediti da li ostajem u Milanu ili ne".

Mihajlović je dodao da mu atmosfera oko kluba "ne pomaže", da ni igračima nije prijatno, ali da su to situacije koje su normalne kada si u velikom klubu.

"Kvalitet je tu, stvaramo šanse, samo moramo da budemo mirniji i ubojitiji pred protivničkim golom... Neki timovi se brane celu utakmicu, upute jedan šut u okvir gola i pobede. Nama je realizacija najveći problem i zbog toga imamo pet-šest bodova manje nego što smo zaslužili igrama. Ali, ubeđen sam da ovaj tim može da se bori za Top 3 finiš u prvenstvu Italije".

Nekadašnji selektor "orlova" veruje da nije izgubio poverenje igrača.

"Kada bih video da moj tim loše trenira, ili da igrači nisu ujedinjeni u nastojanju da ostvare cilj, prvi bih ustao i otišao. Ali, dok to ne vidim, neću podneti ostavku. Pričalo se da igrači nisu uz mene, a onda smo pobedili Frozinone u gostima (4:2) i videlo se da to nije istina".

Mihajlović je otkrio da je poslednji put pričao sa vlasnikom Milana Silviom Berluskonijem pre utakmice protiv Bolonje.

"On je taj koji zove".

Milan je uoči 19. kola sedmi na tabeli sa osam bodova manje od Juventusa, deset manje od Napolija i Fiorentine, a 11 manje od vodećeg Intera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC