• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anri: Ozbiljno vam kažem, Mesi nije ljudsko biće

Autor mondo.rs

Tijeri Anri govorio je za zvanični televizijski kanal Barselone i tom prilikom pohvalno pričao o svom nekadašnjem saigraču Lionelu Mesiju.

Tri godine su u istom timu proveli Tijeri Anri i Lionel Mesi, a nije bilo mnogo potrebno Argentincu da ga ubedi o koliko kvalitetnom igraču se radi.

Pre nekoliko meseci je pohvalno govorio o njemu, pa je kazao da je Mesi za fudbalski svet uradio stvari koje "nikada nećemo videti", a koliko uživa u njegovim potezima na terenu govori i intervju za zvaničnu televiziju Barselone.

Kako bi objasnio kakav je Mesi igrač?

"Ne može se objasniti kakav je Leo igrač. Mora se samo uživati u njegovoj igru, ostaje nam samo da se divimo njemu... To što on radi to nije normalno", počeo je priču Tijeri Anri sa novinarom Barselonine televizije.

Šta je tako izuzetno i šta je on to promenio otkako se pojavio na terenima?

"Kada bi napadač postigao 20-25 golova, svi bi govorili da si neverovatan napadač. Leo to sada uradi za 3 meseca", kazao je Tijeri.

Mesi zapravo nikada sezonu nije završio sa 20-25 golova. U prvoj sezoni kada je bio nešto standardniji završio je sa 17, pa 16 golova, a od tada (2008. godina) nikada ispod 38, dok je sezonu 2011/12 završio sa čak 73 postignuta gola.

"Najbolji igrač sa kojim sam igrao je Denis Bergkamp, ali to kažem jer je bio čovek. A Mesi, na trenutke mislim, i to kažem ozbiljno, da on nije čovek...", kazao je Tijeri Anri.

Za nekoliko sati je i ceremonija za dodelu "Zlatne lopte

"Ako ne osvoji Zlatnu loptu, to će biti ludost. Mada mi nije jasno kako nije bilo mesta za Luisa Suareza...", zaključio je Anri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC