• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Inter posustaje

Autor mondo.ba

Milanski Inter gubi korak u trci za liderskom pozicijom u italijanskoj Seriji A...

Nakon posljednjeg šokantnog poraza od Sasuola na "Đuzepe Meaci" duboko u sudijskoj nadoknadi (0:1), Inter je u Bergamu samo osvojio bod (1:1) i omogućio Napoliju i Juventusu da se eventualnim pobjedama odlijepe na vrhu tabele.

Milanski tim ipak ne može da bude pretjerano nezadovoljan ishodom jer je mogao i da ostane kratkih rukava u Bergamu s obzirom da je Atalanta većim dijelom susreta imala zrelije šanse.

Ipak, gosti su ispred svoje mreže imali fantastičnog Samira Handanovića koji je briljantno branio na cijeloj utakmici, dovodeći do ludila napadače Atalante.

Osim Handanovića, meč na stadionu "Atleti Azuri d'Italija" obilježili su i autogolovi na obje strane - najprije je domaćin stigao do prednosti poslije nespretne reakcije Džejsona Murilja u 18. minutu - 1:0.

...
Izvor: YouTube

Samo sedam minuta kasnije Inter je stigao do izjednačenja poslije slične akcije koju je u vlastitu mrežu završio defanzivac tima iz Bergama Rafael Toloi - 1:1.

...
Izvor: YouTube


Golman Intera je činio čuda u situacijama "jedan na jedan" odbranivši stopostone šanse veznim igračima kluba iz Bergama Jasminu Hurtiću i Luki Ćigariniju.


Imao je i tim Roberta Manćinija šansi u drugom dijelu, Mauro Ikardi se u nekoliko navrata nije snašao nakon odličnih asistencija srpskog reprezentativca Adema Ljajića, koji je bio solidan svih 90 minuta.

Ali, dovoljno samo za četvrti ovosezonski remi, koliko je ove sezone u šampionatu Italije upisao i domaćin.

Torino je na olimpijskom stadionu dočekao Frozinone, a "kanarinci" nisu uspjeli da na ovom gostovanju dođu do bodova koji bi im pomogli da se izvuku iz zone ispadanja. Umjesto toga pretrpili su poraz 4:2, a pamtiće Andreu Beloti, napadača Torina koji im je zabio dva gola i asistirao kod posljednjeg pogotka svog tima. Asistenciju je upisao i srpski internacionalac Nikola Maksimović kod drugog gola Belotija.

Serija A, 20. kolo

Subota

Atalanta - Inter 1:1 (1:1)
/Muriljo 18 autogol - Toloi 25 autogol/

Torino – Frozinone 4:2 (3:1)

/Imobile 9 penal, Beloti 37, 41, Benasi 82 – Samarko 42, Avelar 74 autogol/

Napoli - Sasuolo (20.45)

Nedjelja

Đenova - Palermo (12.30 h)

U 15 h

Kjevo - Empoli
Roma - Verona
Udineze - Juventus
Bolonja - Lacio
Karpi - Sampdorija
Milan - Fiorentina (20.45 h)

TABELA: Napoli 41, Inter (+1) 40, Juventus 39, Fiorentina 38, Roma 34, Sasuolo (-1) 31, Empoli 30, Milan 29, Lacio 27, Kjevo 26, Atalanta (+1) 25, Udineze 24, Sampdorija 23, Torino 25, Bolonja 22, Palermo 21, Đenova 19, Frozinone (-1) 15, Karpi 14, Verona 8.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC