• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve na korak od finala Kupa Italije

Autor mondo.ba

Juventus je u srijedu uveče praktično osigurao priliku da se bori za trofej u Kupu Italije jer je u prvoj polufinalnoj utakmici savladao milanski Inter 3:0 (1:0).

  Nakon što je Milan stekao minimalnu prednost protiv trećeligaša Aleksandrije (0:1), "Stara dama" je uspjela da u prvom dvoboju polufinala Kopa Italija nadigra njegovog gradskog rivala Intera (3:0).

Na stadionu u Torinu u srijedu uveče prvu ozbiljniju šansu na utakmici imao je fudbaler Juvea Huan Kuadrado u 21. minutu, kad je sa ivice kaznenog prostora šutirao tik pored lijeve stative gola Samira Handanovića.

Bjankoneri su do prednosti stigli iz "opravdano dosuđenog penala ili običnog remplovanja" (prosudite sami) nakon što je Džejson Muriljo oborio rivala u kaznenom prostoru a arbitar Paolo Taljavento pokazao na "bijelu tačku".

Neumoljiv sa "kreča" pod prečku bio je Alvaro Morata za 1:0.

,,,
Izvor: YouTube



Isti igrač je duplirao vođstvo domaćina senzacionalnim udarcem pogodivši mjesto ispod kojeg se spajaju prečka i stativa!

...
Izvor: YouTube


Svaku nadu u eventualan povoljan ishod, Inter je izgubio u 70. minutu kad je Muriljo neopreznim startom dobio drugi žuti, odnosno crveni karton i ostavio ekipu Roberta Manćinija sa desetoricom u polju.


Uprkos brojčanoj inferiornosti, neroazuri su preko Stevana Jovetića uspjeli da ozbiljno zaprijete u 76. minutu, ali je brazilski golman Neto sačuvao svoju mrežu.


Mogao je Morata i do "het-trika" u finišu, međutim njegov udarac nakon centaršuta Pola Pogbe je završio iznad prečke Handanovićevog gola.


Ono što je propustio Morata, nije Argentinac Paolo Dibala u 83. minutu i praktično osigurao finale u najmasovnijem takmičenju na Apeninima.

...
Izvor: YouTube



Srpski reprezentativac Adem Ljajić igrao je do 80. minuta za klub sa "Meace".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC