• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ponuda od 400.000 evra ne može biti provokacija"

Autor mondo.ba

"FK Željezničar je u skladu sa najboljom poslovnom praksom uputio FK Sarajevo obavezujuću ponudu u formi pisma namjere za igrača Harisa Duljevića", navodi se u saopštenju plavih s "Grbavice".

Fudbalski klub Željezničar oglasio se saopštenjem za javnost povodom upućenog pisma za transfer Harisa Duljevića iz redova najljućeg rivala Sarajeva.

Saopštenje prenosimo u cjelini:

"FK Željezničar je u skladu sa najboljom poslovnom praksom uputio FK Sarajevo obavezujuću ponudu u formi pisma namjere za igrača Harisa Duljevića.

Obavezujuća ponuda podrazumijeva uplatu naznačenog iznosa od strane FK Željezničar na prvi poziv primaoca pisma namjere. Bili smo otvoreni i za daljnje pregovore.

U poslovnom svijetu postoji model analize ozbiljnih ponuda i model odgovora na ponude što je bila vodilja FK Željezničar i u ovom konkretnom slučaju.

U tom kontekstu naši sportski prijatelji i rivali iz FK Sarajevo su trebali shvatiti ponudu kao uobičajen poslovni događaj. Nije bilo razloga da se shvati ikako drugačije.

Generalno, najveća ponuda koja je ikada registrovana u Premijer ligi BiH ne može se smatrati provokacijom, pogotovo uzimajući u obzir da za davanje bilo koje ponude od strane Kluba prethodi ozbiljna investiciona analiza koja uzima u obzir brojne rizike, ali i mogućnosti adekvatnog povrata. Ujedno, ozbiljna poslovna komunikacija predstavlja afirmaciju samog takmičenja i komunicira neke nove poslovne poruke unutar BiH i šire što FK Željezničar kao najtrofejniji klub želi promovisati", navodi se u saopštenju plavih s "Grbavice" objavljenom na klupskom sajtu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC