• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAGIJA: Mesi, Nejmar i Suarez razbili Seltu!

Autor mondo.rs

Mesi, Suarez i Nejmar se poigrali sa timom koji je u prvom delu sezone očitao lekciju timu sa Kamp Noua.

"To su samo brojke!"

Bile su reči Luisa Enrikea pre neki dan kada je posle remija sa Valensijom u Kupu Kralja i zvanično prestigao rekord Pepa Gvardiola od 28 utakmica bez poraza. On ih sada ima čak trideset, pošto je Barselona slavila protiv ekipe koja ju je pobedila u prvom delu sezone.

BARSELONA - SELTA 6:1 (1:1)

Neverovatna serija je počela posle poraza od Sevilje, a od tada je Barsa vezala čak 30 utakmica u kojima nije bila na poraženoj strani. Ipak, iako rezultat govori da je Barselona "pregazila" Seltu, pobeda je dugo dolazila u pitanje.

Lionel Mesi je doveo svoju ekipu do prednosti u 28. minutu posle perfektnog slobodnjaka, a Alvares je samo ulepšao svojom paradom.

Međutim, kada je delovalo da će Barselona slomiti tim koji je Luisu Enrikeu zadao najviše nevolja otkako je seo na klupu katalonskog giganta, jer samo od njih ima dva poraza (od ukupno devet),Đordi Alba je napravio "glupav" penal.

Džon Guideti je jurio ka lopti, stigao je pre Albe, a levi bek Barse je "ostavio nogu" i oborio švedskog napadača koji nije propustio priliku da se još jednom upiše protiv "Blaugrane", ovoga puta na Kamp Nou.

U nastavku Barselona odmah pokazuje ko je "gazda" u Primeri, pa je već u prvom napadu Nejmar pogodio stativu, a potom Serđi Roberto sa nekoliko metara promašio prazan gol. Ali, nije se dugo čekalo na novo vođstvo.

SVI PORAZI LUISA ENRIKEA U BARSI:

PSŽ 3:2

Real Madrid 3:1

Selta 1:0

Real Sosijedad 1:0

Malaga 1:0

Bajern 3:2

Atletik 4:0

Selta 4:1

Sevilja 2:1

Mesi je izveo još jednu svoju majstoriju i asistirao za Luisa Suareza "preko odbrane" Selte koja je mogla samo da posmatra kako Urugvajac postiže novi gol.

Barselona je imala problema da sačuva prednost, ali je uspela. Klaudijo Bravo je "popravljao" greške igrača na sredini, ali i lošu markaciju štopera, pa je u više navrata u drugom poluvremenu morao da strepi gde će otići lopta sa kojom ka njemu jurišanju Danijel Vas i Džon Guideti.

Ipak, za dobre odbrane odužio mu se "M-S-N".

Mesi je povukao loptu pored trojice, "pustio" je u prostor za Nejmara koji je iz mrtvog ugla ubacio ka golu, da bi je sa gol-linije u mrežu smestio Luis Suarez i tako ponovo "zaseo" na prvo mesto liste strelaca Primere.

Nejmar je nastavio da se igra sa igračima Selte. Prvo je na sredini terena ponizio jednog igrača, pa su mu loptu "skinuli" sa gola, da bi Mesi lepim driblingom izborio jedanaesterac, a onda ga i realizovao.

Kako? Magično!

Statistika će možda upisati da je Lionel Mesi u stvari promašio jedanaesterac, ali je on sa "kreča" loptu gurnuo u stranu, a sve u dogovoru sa Luisom Suarezom koji je natrčavao i savladao golmana Selte koji je već pao.

Za kraj, Ivan Rakitić je postigao gol u 84. minutu, a Nejmar lobovao Alvareza u nadoknadi i postavio konačan rezultat od 6:1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC