• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Abubakar - šta činiti?

Autor mondo.rs

Partizan ima ponudu za Abubakara. Sada vaga... Razlozi za odlazak i protiv odlaska, razmišljanja Ivice Ilieva.


Abubakar Oumaru je, praktično, od poslednjeg sudijskog zvižduka jesenas, na izlaznim vratima iz Humske.

Kamerunski napadač koji je blistao u evropskim takmičenjima, odnosno kvalifikacijama za Ligu šampiona, a potom u grupnoj fazi Lige Evrope, govorio je da bi voleo da ostane u Partizanu sa kojim želi trofej u Kupu Srbije.

Ali, jedno su želje a drugo su potrebe. Partizanu je potreban novac, pogotovo zbog mogućih "penala" koje će plaćati trećoj strani u slučaju Andrije Živkovića, a uz to nekoliko stvari muče upravi i sutručni štab.

Evo najnovije izjave sportskog direktora Ivice Ilieva o Abubakaru:

"Da, stigla je ponuda za njega i ako se dobro svi sećamo on je bio na prodaju od starta zimskog prelaznog roka. Ta ponuda je stigla prilično kasno. Sad vagamo, jer ima dosta argumenata za ostanak, ali i za odlazak. Najpre, za njegov odlazak - finansijski nismo u situaciji da odbijamo ponude. Drugo, on nije trenirao gotovo dva meseca zbog povrede, a uz to, ako ponuda bude odbijena, treba razmišljati i o njegovom mentalnom stanju, jer znate kako fudbaleri mogu da reaguju u takvim situacijama. Što se tiče razloga za ostanak, to je jasno - težina njegovog imena, reputacija koju ima ovde, sve što je dao za Partizan i koliko može da doprinese".

U PARTIZAN SU OVE ZIME DOŠLI...

Golman Bojan Šaranov, defanzivac Marko Jovanović, vezista Everton Luiz, defanzivac Sedrik Gogua. Sa pozajmice se vratio Beko Fofana, a pravo igranja za Partizan stekao je i krilni napadač Nemanja Mihajlović (došao letos iz Rada).

***Andrija Živković je zbog odluke da ne potpiše novi ugovor prebačen u Teleoptik.

IZ PARTIZANA SU OVE ZIME OTIŠLI...

Petar Grbić (Astana), Fabrisio Dornelas (Muantong junajted, Tajland), Ivan Šaponjić (benfika), Predrag Luka (Mladost Lučani), Nikola Trujić (Vojvodina), Nikola Ninković (Napoli - pozajmica) i Stefan Babović (?), Filip Knežević (Čukarički), Stefan Aškovski (Kajzeri), Nemanja Petrović (Makabi Netanja - pozajmica), Eliomar Silva (Javor), Nenad Marinković se vratio iz Voždovca, javio se na pripreme Partizana, ali se onda ponovo uputio u "zmajevo gnezdo".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC