• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fanovi Junajteda psovali tim, Van Gal se pravdao

Autor mondo.rs

Mančester junajted razočarao na gostovanju u Danskoj u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, a navijači ih "isprozivali" uvredljivim porukama

Mančester junajted crvenih obraza napustio je Dansku posle poraza od Mitjilanda (1:2) u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Ekipa Luja van Gala povela je na tom meču golom Depaja u 37. minutu, ali je potom primila dva pogotka - u 44. i 77. minutu.

Navijači Junajteda nisu krili razočaranje zbog cene karte od 71 funte, ali ni zbog bledog izdanja svog tima, pa su i zapevali: "Mi smo je.... g....".

navijači Junajteda
Izvor: YouTube

Menadžer engleskog tima priznao je posle poraza da su možda bili u pravu.

"Naši navijači mogu da nas kritikuju. Oni to mogu da urade, ali kada pogledamo igru u drugom poluvremenu, možda su i u pravu. Moramo da se popravimo, a onda će nas oni podržati. Već smo to videli u proteklih godinu i po dana koliko sam tu", rekao je Van Gal posle meča.

Holandski stručnjak pravdao je neuspeh velikim brojem povređenih igrača, a poslednji peh zadesio ih je uoči početka meča kada se na zagrevanju na povredu kolena požalio golman David de Hea. U poslednjem trenutku mesto među stativama zauzeo je Serhio Romero.

"To je Marfijev zakon. Kada već na predugačku listu povređenih igrača uoči meča dodate novo ime, onda je stvarno teško nositi se sa tim. To stvarno predstavlja problem, jer praktično svake nedelje igramo, manje-više, sa drugačijom postavom", dodao je Van Gal, koji na listi povređenih ima čak 12 igrača.

On je priznao da se njegov tim uprkos stresnoj situaciji uoči početka meča držao dobro u velikom delu prvog poluvremena, ali su onda primili gol minut pre odlaska na odmor, a zatim je ekipa u potpunosti posustala.

"U drugom poluvremenu bili smo u podređenom položaju. Igrači Mitjilenda su osvojili svaku loptu, što je razočaravajuće jer je to zapravo ključ ove igre", dodao je menadžer Junajteda i negirao da su se njegovi igrači predali u nastvaku igre.

On ne krije da će biti veoma teško u revanš meču na Old Trafordu, ali ne gubi nadu da njegov tim može da izbori plasman u osminu finala Lige Evrope.

"Navijači su razočarani, kao i mi. Želeli smo da pobedimo, baš kao što su i oni želeli, i moraćemo to da uradimo na Old Trafordu. Potrudićemo se da u revanšu nadokandimo sve i izborimo plasman dalje, iako će biti teško", istakao je Holanđanin.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC