• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Za rekorde i dugo sećanje

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde u nastavku sezone očekuje još bolje igre i nastavak serije pobeda. "Sa još par pojačanja u juriš na Ligu šampiona".

Crvena zvezda u subotu od 14 časova dočekuje Mladost iz Lučana u prvom kolu (ukupno 23) prolećnog dela sezone, a trener Miodrag Božović kaže da bi sve osim pobede (dvadesete zaredom u Superligi) bilo iznenađenje, iako su Lučanci "neugodan protivnik".

"Dobro smo trenirali i pripremili se tokom pauze. Igrači su svesni situacije u kojoj se nalaze i žele da produže pobednički niz, da nastave sa rekordima i ostanu svima u sećanju. Imamo 19 pobeda u nizu, ali voleli bismo još da napredujemo", rekao je Božović na pres konferenciji održanoj na štandu "Terme Čatež", u okviru Sajma turizma.

Zvezda će se predstaviti navijačima u "novom ruhu", s obzirom na to da treba da debituju Makedonac Babunski, Francuz Le Talek i Brazilac Edson.

"Mislim da ekipa sa njima deluje bolje, ali to treba da pokažemo na terenu. Novi igrači pojačali su konkurenciju u ekipi i svakako očekujem još bolje igre u prolećnom delu sezone".

Božović je dodao da uoči subotnje utakmice nema "kadrovskih problema", a što se tiče Mladosti...

"
Nisam ih pratio tokom priprema, ali znamo otprilike od koga nam preti opasnost. Uz dužno poštovanje, mi smo Crvena zvezda i zavisimo sami od sebe i od naše igre".

S obzirom na ogromnu bodovnu prednost, navijači su mislima već u kvalifikacijama za elitno kontinentalno takmičenje 2016/17.

"
Ako budemo prvaci Srbije, sa još par pojačanja, moći ćemo da pokušamo da se plasiramo u Ligu šampiona", jasan je Miodrag Božović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC