• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Halo, Ed?

Autor mondo.rs

"Halo, Ed?" Ovo je bila jedna od najčešćih "fora" na Ostrvu posle svakog kiksa Junajteda, a bilo ih je o-hoho.

"Halo, Ed?" - uz obaveznu fotku Žozea Murinja kako telefonira, posle svakog neuspeha Mančester junajteda u poslednja dva meseca.

A bilo ih je...

Ovako su mediji na Ostrvu, insistirajući na poznatom engleskom humoru, aludirali na više stvari: Da je Murinjo slobodan trener, da je vreme da Luj van Gal bude smenjen, da je Ed Vudvard čovek iz Mančester junajteda koji bi morao da povuče potez iliti "okrene broj".

Izgleda da se dogodilo!

Nekoliko različitih izvora u Engleskoj objavilo je u petak uveče, veče posle poslednje u nizu blamaže preskupog Van Galovog sastava, da su Vudvard i Murinjo stupili u vezu preko njegovog menadžera Žoržea Mendeša i da je "stvar počela da se događa".

Štaviše, Vejn Vajsi iz "Football Insidera" objavio je da je Murinjo potpisao predugovor sa Mančester junajtedom, dok je veoma upućeni Samjuel Lakharst iz "Manchester Evening Newsa" napisao da su Vudvard i Mendeš imali poduži razgovor po završetku utakmice Mitjilend – Mančester junajted (2:1).

Dovodeći ga u vezu sa potencijalnim povratkom u Inter, italijanski novinari pričali su sa Murinjom u petak, on je demantovao da se vraća među "nerazure", džentlmenski rekao da poštuje svakog kolegu koji trenutno ima posao i u svom stilu prokomentarisao da ne zove on klubove, nego klubovi njega.

Halo?


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC