• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kao grogirani bokseri

Autor mondo.rs

Kako su utakmicu videli Božović i Milovanović?

 Kao grogirani bokseri Izvor: MN PRESS

Dva meseca odmora, teških i suvoparnih treninga, pa onih sa loptom i na kraju nekoliko provera...

Rezultat? Očekivan – ne baš atraktivna i povezana igra dva majstora svog zanata, najuspešnijeg domaćina u Superligi i najneprijatnijeg gosta, ako govorimo o ekipama iz sredine tabele.

Na kraju, posle razmene vatre u finišu – 2:1 za nastavak četiri tradicije koje traju i traju...

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je njegova ekipa ostvarila veoma bitnu pobedu protiv Mladosti i dodao da je dobro što su igrači bili strpljivi u završnici susreta.

"Moj tim je pokazao strpljenje, što je jako bitno. Igrali smo utakmicu do kraja i to nam je donelo pobedu i veoma važna tri boda. Čestitam mojim igračima na tome, kao i rivalu, koji je odigrao jako dobro. Utakmica je delovala kao da igraju dva grogirana boksera, s jedne na drugu stranu... Bila je dosta grešaka zbog toga", rekao je Božović novinarima posle meča.

Zvezda je povela golom debitanta Damiena le Taleka u 74. minutu, da bi Mladost izjednačila preko Stevana Lukovića u 80, a trijumf crveno-belima doneo je Ugo Vijeira u 82.

"Meč s mnogo ritma bez obzira što je prvo kolo. Obično je potrebno vreme da se vidi kako ekipa igra. Mladost je pokazala da je veoma ozbiljan protivnik, a mi smo imali sreće u nekoliko situacija, pogotovo onda kada je Kahriman odbranio udarac Jovanovića. Oni su se uspešno branili, a preko brzih igrača su ozbiljno pretili", rekao je Božović.

Crvena zvezda posle 23 odigrane utakmice u prvenstvu Srbije zauzima ubedljivo prvo mesto sa 65 bodova, čak 25 više od drugoplasiranog Borca, dok je Mladost sedma sa 31.


Za Crvenu zvezdu su na ovom meču debitovali Edson da Silva, Damjen Le Talek i David Bubunski.

Trener Mladosti Nenad Milovanović čestitao je Crvenoj zvezdi na "zasluženoj pobedi" i dodao da je "današnja utakmica pokazala da je počeo da se igra fudbal u Srbiji".

"Ambijent je bio izvanredan... Meč je bio pun ritma. Suprotstavili smo se kuražno, kada god smo mogli pokušali smo da ugrozimo njihov gol. Imali smo par šansi, nismo ih iskoristili, a to je Zvezda kaznila, međutim, brzo smo izjednačili, ali nismo uspeli da regulišemo njihovu levu stranu, ;nisam stigao da napravim izmenu, gde je famozni Ibanjes i da ga zaustavim, pa smo ponovo platili", rekao je Milovanović.

On je dodao da je cilj njegovog tima da se plasira u plej-of Super lige Srbije, ali da u ovom trenutku ne želi da optereti igrače time, već da je bitno da budu koncentrisani na narednog rivala.

Zvezda će u narednom kolu, 28. februara gostovati Partizanu u 150. prvenstvenom "večitom" derbiju, dok će Mladost dočekati Radnički iz Niša na svom stadionu.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC