• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luković: Nešto slabiji, ali znam kako radi Grof...

Autor mondo.rs

"I zato uopšte ne brinem", poručuje kapiten Crvene zvezde.

 Aleksandar Luković poslije pobjede protiv Mladosti iz Lučana Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je nastavila tradiciju i u prolećni deo šampionata ušla pobedom. Na stadionu Rajko Mitić u subotu je savladana Mladost iz Lučana 2:1. Teže nego što se očekivalo posle 19 uzastopnih pobeda crveno-belih uoči odlaska na zimsku pauzu.

Da su se domaći fudbaleri dobro namučili da osvoje tri boda potvrdio je kapiten Aleksandar Luković.

"U najavi sam rekao da nas čeka teška utakmica. Ekipa Mladosti pokazala se kao vrlo dobra, organizovana, veći deo utakmice su se branili i pretili iz kontranapada. Zna se kako igraju ekipe Neška Milovanovića... Najbitnije je da smo dobili, moram priznati da smo odigrali nešto slabije, ali normalno je da nismo u pravoj formi pošto je ovo bila prva utakmica posle pauze", rekao je Luković novinarima i naglasio:

"Ponavljam, mnogo je bitno što smo danas osvojili tri boda. Nije bitno kakvom igrom, već je bitna pobeda. Grofove pripreme su malo drugačije u odnosu na druge trenere, ekipa se sprema kroz utakmice i sigurno ćemo biti sve spremniji kako utakmice budu odmicale. I ne bi bilo dobro da smo spremni u prvom kolu, da 'gazimo', pa da padnemo pred kraj. Znam dugi niz godina kako Grof radi, tako da me uopšte ne brine. Bićemo spremni za derbi i mečeve koji slede".

Sledeću utakmicu Crvena zvezda igraće protiv "večitog" rivala Partizana u gostima, naredne subote u 19 časova.

"Nije mi se sviđalo što se u najavi više pričalo o Partizanu nego o ovoj utakmici, ali na kraju se sve ispostavilo kao dobro. Tek sada možemo da se okrenemo derbiju", poručio je Luković.

Što se tiče derbija, biće to jubilarni 150. po redu.

"To je skroz drugačiji tip utakmice, jer ovu kao protiv Mladosti možeš samo da izgubiš, pošto svi smatraju da je normalno da pobediš kod kuće. U derbiju je drugačiji naboj, ne treba posebna motivacija, niti je bitno da li je neka ekipa u formi ili ne. Derbi odlučuju potezi i inspiracija. Imamo dan-dva da se odmorimo i onda počinje priprema za meč sa Partizanom", najavio je Zvezdin kapiten.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC