• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Velika lova!

Autor mondo.ba

Sportska redakcija našeg portala pripremila je za danas pet fudbalskih parova za hrabrije igrače...

 Mondo tiket za nedjelju 21. februar Izvor: MONDO/Samir Cacan

U nedjelju 21. februara odlučili smo da "pucamo" na veliki novac, pa smo izabrali parove i kvote koje bi mogle biti potencijalne "bombe" u njemačkoj Bundesligi, italijanskoj Seriji A, španskoj Primeri i engleskom FA Kupu.

Ukupna kvota na pet utakmica je nešto više od 155. Srećno!

Bundesliga

Bajer - Borusija Dortmund GG 4+ (2.9)

S obzirom da je riječ o ekstremno efikasnim ekipama, koje često i primaju golove, nema mnogo filozofiranja - uvjereni smo da će biti pogodaka "kao u priči" na obje strane.

Serija A

Sasuolo - Empoli 1 & 3+ (3.75)

Iako ni jedan ni drugi tim nisu slavili na posljednjih sedam odnosno šest utakmica, a nalaze se na osmom odnosno devetom mjestu na tabeli, prednost smo zbog domaćeg terena dali Sasuolu. Oba tima igraju napadački, pa očekujemo i da će se na stadionu "Alberto Bralja" u Modeni barem tri puta zatresti mreža.

Primera

Malaga - Real Madrid 2 & 3+ (2.53)

"Kraljevski klub" u Malagu dolazi osokoljen pobjedom u Ligi šampiona nad Romom (0:2) i uprkos činjenici da u prvom dijelu sezone nije uspio da savlada domaćina, ovog puta ne sumnjamo u ubjedljiv trijumf Kristijana Ronalda, Karima Kenzeme i ostatka ekipe Zinedina Zidana.

Granada - Valensija 2 (2.45)

Tim "Slijepih miševa" je poslije užasne igre povezao dva trijumfa, a posljednji od 6:0 protiv bečkog Rapida u Ligi Evrope nas je natjerao da "probamo" čistu dvojku. Ekipa Gerija Nevila je iskalila bijes nad Bečlijama, ali smatramo da imaju još energije da osvoje bodove u Granadi iako je tamo nezgodno gostovanja, što su na svojoj koži osjetili Sevilja, Atletik Bilbao...

FA Kup

Blekburn - Vest Hem 2 (2.30)

Uz dužno poštovanje nekadašnjem šampionu Engleske iz perioda dok je boje Blekburna branio Alan Širer i činjenici da je riječ o FA Kupu, gdje se često dogode iznenađenja, član Čempionšipa nema šta da traži u dvoboju sa "čekićarima" Slavena Bilića. Takođe, ne očekujemo ni mnogo golova, ali ne brinemo za pobjedu Vest Hema.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC